2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنان زیرک

ابلق

هنرشفاف اندیشیدن

نیمه ی تاریک وجود

اگه در حوضه ی زناشویی هم بخوای کلی کتاب خوب هست که میتونم بهت معرفی کنم

تنها یک درمان قطعی وجود دارد و آن الکل است و تنها یک درمان قطعی و همیشگی می تواند وجود داشته باشد و آن ماری است. ماری مرا ترک کرده و دیگر برنمیگردد. حالا هم دلقلکی که به می خوارگی بیفتد زودتر از یک شیروانی ساز مست سقوط میکند.                                 عقاید یک دلقک📚 
انیمیشن سول... کتاب زیاده یادم نیس

مری و مکس رو هم ببین😉

تنها یک درمان قطعی وجود دارد و آن الکل است و تنها یک درمان قطعی و همیشگی می تواند وجود داشته باشد و آن ماری است. ماری مرا ترک کرده و دیگر برنمیگردد. حالا هم دلقلکی که به می خوارگی بیفتد زودتر از یک شیروانی ساز مست سقوط میکند.                                 عقاید یک دلقک📚 

ازین میسوزم که کله دوازده سال کلمو پر کردم از کتابای مسخره مدرسه و چندتا کتاب بیشتر نخوندم که میتوست تو ایندمو زندگیم خیلی موثر باشه

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
ازین میسوزم که کله دوازده سال کلمو پر کردم از کتابای مسخره مدرسه و چندتا کتاب بیشتر نخوندم که میتوست ...

دست خودت که نبوده هممون مجبور بودیم

زنان زیرک ابلق هنرشفاف اندیشیدن نیمه ی تاریک وجود اگه در حوضه ی زناشویی هم بخوای کلی کتاب خوب هس ...

میشه بگی گلم در حوزه زناشویی و اخلاقیات و تجربیات صحیح

اگه امضامو میخونی واسه خوشبخت بودنم تا اخر عمر در کنار همسرم صلوات مهمونم کنین  
دست خودت که نبوده هممون مجبور بودیم

چرا اگه میرفتم یه رشته اسونتر شاید کمتر درس میخوندمو استرس میکشیدم

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
میشه بگی گلم در حوزه زناشویی و اخلاقیات و تجربیات صحیح

کتاب هنر عشق ورزیدن از اریک فرومه اگه اشتباه نکنم بخون اول عالیه

بعدش وقت کردی ذهن زنانه ذهن مردانه ( دوجلدیه اینم خیلی اطلاعاتتو بالا میبره اما خب یکم وقت گیر تره)