2777
2789

نه فک نمیکنم 

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووو ۲۰روزه گذشته 

چ پاستوریزه ای دختر من شبی ک سقط داشتم مهمونی دعوت بودم رفتم رو خودمم‌ نیاوردم‌ک دارم‌میمیرم از درد اخرشبم برگشتم خونه

سخت نگیربد میگزره 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
اوووو ۲۰روزه گذشته  چ پاستوریزه ای دختر من شبی ک سقط داشتم مهمونی دعوت بودم رفتم رو خودمم‌ نیا ...

دوتا سقط داشتم توحسرت بچه ام میترسم افتادگی رحم بگیرم ولی مادرم ازجونمم عزیزتره میرم حتما براش دعا کنید

دوتا سقط داشتم توحسرت بچه ام میترسم افتادگی رحم بگیرم ولی مادرم ازجونمم عزیزتره میرم حتما براش دعا ک ...

الهی زودتر خوب بشه عزیزم 

نگران نباش انشالا بحق فاطمه زهرا دامنت سبز بشه 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
همون بخاطر بلند کردن مامانم که الهی بمیرم براش

انشالا زودتر خوب بشه 

شمام رو خودت فشار نیار یواش یواش انجام‌بده کاراشو