emilya۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1684 عنوان بعدازسقط... 198 بازدید | 14 پست ۲۰ روزه سقط کردم مادرم بزمارطتانه مجبورم برم همراهش باشم توان راه رفتن نداره باید کمکش کنم برای دستشویی واینا ایا برام ضرر داره 1401/03/24 | 20:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریممی۷۴ عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 627 نه فک نمیکنم میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍
کریستال۲۰۲۰ عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 1946 نه بابا...سخت نگیر لطفا یک لعنت برای کسی بفرستید که باعث شد دخترش خودسوزی کنه .
74zahraoliaei عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 744 اگه اذیتی نرو وضعیت جسمانی هرکی متفاوته من از فرداش همه کار میتونسم انجام بدم ولی دوستم تا دوسه ماه افتاده بود
emilya۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1684 اگه اذیتی نرو وضعیت جسمانی هرکی متفاوته من از فرداش همه کار میتونسم انجام بدم ولی دوستم تا دوسه ماه ... مجبورم الان ۲۰ روزا بستریه وخواهرم خسته شده
samiکاربریچهارم عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2334 اوووو ۲۰روزه گذشته چ پاستوریزه ای دختر من شبی ک سقط داشتم مهمونی دعوت بودم رفتم رو خودمم نیاوردمک دارممیمیرم از درد اخرشبم برگشتم خونهسخت نگیربد میگزره کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
samiکاربریچهارم عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2334 میترسم افتادگی رحم بگیرم چرا؟ کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
emilya۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1684 اوووو ۲۰روزه گذشته چ پاستوریزه ای دختر من شبی ک سقط داشتم مهمونی دعوت بودم رفتم رو خودمم نیا ... دوتا سقط داشتم توحسرت بچه ام میترسم افتادگی رحم بگیرم ولی مادرم ازجونمم عزیزتره میرم حتما براش دعا کنید
emilya۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1684 چرا؟ همون بخاطر بلند کردن مامانم که الهی بمیرم براش
samiکاربریچهارم عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2334 دوتا سقط داشتم توحسرت بچه ام میترسم افتادگی رحم بگیرم ولی مادرم ازجونمم عزیزتره میرم حتما براش دعا ک ... الهی زودتر خوب بشه عزیزم نگران نباش انشالا بحق فاطمه زهرا دامنت سبز بشه کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
samiکاربریچهارم عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2334 همون بخاطر بلند کردن مامانم که الهی بمیرم براش انشالا زودتر خوب بشه شمام رو خودت فشار نیار یواش یواش انجامبده کاراشو کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
emilya۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 1684 الهی زودتر خوب بشه عزیزم نگران نباش انشالا بحق فاطمه زهرا دامنت سبز بشه ممنون گلم