2777
2789

سلام عزیزانم.

هر چهارشنبه صبح روضه امام جواد دارم. امروز خیلی خسته بودم همه‌ش توی جا بودم خونه هم نامرتبه. مهمون‌هام با بچه‌ها تقریبا می‌شن ۲۰ نفر.

الان می‌خواستم بساط ساندویچ مرغ آماده کنم دیدم خونه رو مرتب کنم دیگه نمی‌رسم.

به نظر شما به جز چای چی بدم که خیلی پذیرایی کم نباشه و گرون هم نشه؟

شوهرم میگه برم شیرینی دانمارکی بخرم می‌گم شاید فقط یه شیرینی و چای کم باشه‌.

هرهفته لقمه پنیر سبزی و ... می‌دادم. 

چه کنم به نظرتون؟

مهمون‌هام همسایه هستن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلوا کیک یزدی

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

میتونی از اش فروشی بیرون اش بخری برا صبح خوبه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

میتونی شیرینی با آب میوه بدی

یا کیک و بستنی

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂
قبول باشه تو روخدا برای باردارشدنم منو یاد کن...دیشب خواب دیدم تو یه روضه دارم شیرینی شکلات پخش می ک ...

لایق باشم فردا حتما از طرف شما شیرینی پخش می‌کنم و می‌گم که دعا کنن برات