الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان ب مامانم نشون دادم میگه تو بدتر میشدی اما من خودم پشمام ریخته😂😂😂 بخاطر ادراره و بهش حساسیت داره میگه کاملا باز بذار بچرو و شورت پادار تنش کن هر موقعم ادرار کرد با اب ولرم بشور
براش نوبت گرفتم فردادصبح دکتر پوست ولی خیلی نگران بودم گفتم اینجاهم بپرسم
عزیز بچه رو الان بشور. خوب خوب با پارچه نخی خشک کن اروم ها بچه دردش نگیره. ی پماد ان ان بزن یا بتامتازون بعد شلوار گشاد نخی تن بچه کن. تا قبل خاب کلا پوشک نکن بجه رو
لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
پوشک بچه تون رو حتمااااااا عوض کنید، به پوشکش حساسیت پیدا کرده، این اولین کار هست، و دکتر ببرین، ولی این حساسیت به پوشک هم میتونه باشه، حساسیت ممکنه یهو ایجاد بشه، نگید همیشه از همین نوع پوشک استفاده میکرم
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤