2777
2789

سلام خانما دخترم یکسالشه تقریبا دوسه ماهی هست که اینجوری شده همش زیر چشمش گوده و سفیدی چشمش تقریبا آبی شده بعضیا میگن از کم آبی بدن هست ولی من خیلی بهش آب میدم بالیوان هرچقدر که میخواد میخوره بنظرتون چرا اینطوری شده طبیعیه ؟ 

حتما ببرش دکتر،ازمایش یکسالگی دادی؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من کبود و سیاه میشه ب شدت روی تغدیشدن و آهن بدنشون  ربط داره دختر من گرسنگی بکشه زیر چشش س ...

وای وای اتفاقا از بس به من گفتن به بچت قطره نده بلوغ زودرس میاره و ... من ندادم جوری که ماهی سه بار میدم پس ممکنه از آهن باشه ؟ 

دختر منم دقیقا زیرچشمش کبود میشه 

بگم ۹۰ درصد مال آهن بچها هست.من ی مدت ازین آهنایی ک دندون بچه رو سیاه نمیکرد میدادم لیپیفر .بعد دیدم ک زیر چشش سیاه .الان همون قطره اهن ایرانی بهش مبدم  خ بهش میسازه.دخترا معمولا کم خون تر هستن . ببین با ی قطره اب قاطی کن بعد با قطره چکون بریز اخر دهنش بعدم یادش بده وقتی ک قطره رو خورد  اب بخوره بعدم ی سرگرمی یادش بده ک اب بکن دهنش بعد یادش بده بریزه تو کاسه اینجوری کاملا دهنش تمیز میشه از اهن مثلا چند بار اب بککن دهنش بعد تف کنه تو ی کاسه ای سینکی چیزی

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
 بگم ۹۰ درصد مال آهن بچها هست.من ی مدت ازین آهنایی ک دندون بچه رو سیاه نمیکرد میدادم لیپیفر .بع ...

منم سیدرال گوچه میدم که دندوناش سیاه نشه انگار قطره ایرانی آهنش بیشتره 

چشم حتما اینکارو میکنم مرسی گلم وقت گذاشتین 🌹