2777
2789

من ۲۶ هفتمه امروز رفتم سونوگرافی گفت afi8هستش آبش کم شده 

شما این تجربه رو داشتین ؟خیلی استرس دارم بهم گفت آب زیاد بخورم 

میشه راهنماییم کنید ک‌ چیکار کنم   

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مایعات خیلی بخور

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

آب زیاد بخور خیلی زیاد

اگه نمی تونی آب بخوری تمر هندی بخور مجبورن باید آب بخوری اونوقت😁

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
آب زیاد بخور خیلی زیاد اگه نمی تونی آب بخوری تمر هندی بخور مجبورن باید آب بخوری اونوقت😁

اب میارتش بالا؟؟روزی ۲۰ لیوان خوبه ؟

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
منم عمه ام همین شده بود  آبش ته داشت میکشید 😉 بعد کیسه پاره شد دنیا اومد  ولی اخراش بو ...

خوش بحالش ماه بارداریش بالا بوده 

خب کسایی ک دیابت بارداری دارن نباید مصرف کنن ولی خب قندش آنقدر هم زیاد نیس 

اره خداروشکر دیابت بارداری ندارم ممنونم گلم

اب میارتش بالا؟؟روزی ۲۰ لیوان خوبه ؟

نه بابا چه خبره ۲۰ لیوان مثل بشکه میشی که😅

هم آب بخور هم میوه فوقش ۱۰لیوان 

میوه به نظرم بهتره 

والا من تجربه مایع جنین کم ندارم دوستم اینجور بود دکتر ختم بارداری داد هفته ۳۵ بود