2777
2789
عنوان

سوختگی بیکینی بعد لیزر

2876 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها من خیلی دوست بیکینیم نازکه لیزر میسوزونه‌.مشکل اپراتور هم نیس چون همه دوستام چند تا از فامیل میرم اون جا مشکلی نداشتن

راه چاره ای هست یانه؟بعد پوستش کمی تیرس بعد سوختگی خوب میشه سفید میشه

اینجا کسی لیزر نمیره😂

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂آره فک کنم

چونکه گرونه اینجا بیشتر کسایی پیدا میشن که وضعیت مالی خوبی ندارن یا سطح تحصیلاتشون پایینه متاسفانه

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

ترمیم کننده حتما تا1هفته شبا بزن 

بی حسی کننده قبل رفتن لیزر نزن خود اون تیره میکنه

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

مامانم میرفت و کرم داده بود بهش میگه بسوزه بختر عمل میکنه و اینو بزن خنک کنه و الان عالی دد ساله انگار به پنبه دست میزنی انقدر که سفید و نرمه

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝