2777
2789
عنوان

نوار بهداشتی ها

750 بازدید | 21 پست

از کی وارد ایران شد؟؟ از چه سالی یادتون میاد؟؟ ده ی شصتی ها جواب بدن

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

نمیدونم والا ولی هر کی وارد کرد خدا خیرش بده 

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهه شصتی ها از دهه هفتاد استفاده گر بودن ... دهه شصتی ام ولی ازوقتی یادمه بود.  حتا مامانم مجردیشو نمیدونم ولی متاهلیش استفاده میکرد

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

وا دهه شصتیها مگه چندسالشونه؟من متولد 68 ام از وقتی یادمه نوار بود

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
۱۰۰۰ سال پیش چیکار میکردن بدون نوار😁

میخام ببینم‌از کی استفاده از پارچه منسوخ شد

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

وا دهه شصتیها مگه چندسالشونه؟من متولد 68 ام از وقتی یادمه نوار بود

منظورم نزدیک به دهه ۷۰ نیست نزدیک به دهه پنجاهیی رو میگم

منظورم نزدیک به دهه ۷۰ نیست نزدیک به دهه پنجاهیی رو میگم

اخه گفتی دهه شصتیها.خیلی وقته نوار بهداشتی اومده

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
کم کم کاپ هم جایگزین نوار میشه

از کاپ خوشم نمیاد یجوری نیست...؟؟

کم کم کاپ هم جایگزین نوار میشه

کاش نشه😢

من هیچ جوره باهاش حال نمیکنم

هردوش باشه خب

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!