2777
2789

به کسایی که در تاپیکتون شرکت میکنن... 

۱_ تک تک پستارو می‌خونید و تک تک جواب میدید و براتون مهم هست جواب بدید

۲_نظرات همه رو می‌خونید و تک تک لایک می کنید و فقط کسایی که نیاز به جواب هست جواب میدید 

۳_فقط تاپیک می زنید بعد خاموش می کنید میرین دنبال کار خودتون😐😑 

4-همه ی نظرات رو نمی خونید هر کدومو دوست داشتید می‌خونید و جواب میدید 

5-همه ی پستارو می‌خونید ولی لایک نمی کنید و جواب نمیدین

6-همه پستارو می‌خونید ولی لایک نمی کنید فقط اونایی که نیاز هست جواب بدید رو ریپلای می کنید 

من خودم دومی هستم حس می کنم اگه واکنشی نشون ندم شرکت کننده ها که وقت گذاشتن ناراحت میشن حالا شاید کسی باشه براش مهم نباشه ولی من اینطوری فکر می کنم

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دسته دوم

انقد بخاطر گفتن حرف حق قطع دسترسی شدم‌که دیگه هیچ شماره ای تو خانواده نمونده باهاش عضو نشده باشم.پس دوست عزیزی که تحمل نظر مخالف نداری ؛ هرچی میگی واسه خودت محترم دیگه‌ هیچ اعتراضی به سخنان گهربارتون ندارم.
تغریبا ۱ خیلیا هستن اصلا به خودشون زحمت نمیدن لایک کنن ..به شعور آدم توهین میکنن😊

منم همین فکر و می کنم

دومی و گاها ششمی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

هیچکدوم .تاپیک میزنم‌ و اونایی که بیش از حد و اندازه خودشون جواب میدن در نطفه خفه میکنم.بعضیا کلا میخوان همیشه ادای ادمای روشنفکر رو در بیارن و هر چی بشه قضاوت قضاوت راه میندازن در صورتی که تاپیک های خودشون رو میخونی میبینی تنبون خودشونم نمیتونن اداره کنن.خخخ

۱ عقیده ی شخصی ام اینه ک باید ب مخاطب و شعورش احترام گزاشت...

کاملا درسته👌

بعضی ها تاپیک میزنن و بعد دیگه نیستن من هنوز نفهمیدم دلیلش چی هست؟دوست دارم بدونم

همه برای خودشون جواب میدم بعد میبینن کسی نیست جواب بده از تاپیک بیرون میرن

چرا؟

تاپیکایی که می زنم "بحث محور" نیستن. صرفا یه چیزیه که به نظرم بیانش جالب رسیده اما دنبال کامنت به اون صورت نیستم. اگر کسی خواست پیرامون اون موضوع بحث بکنه می تونه خودش تاپیک بزنه.

هیچ وقتم تاپیکی نمی‌زنم که به یکی تیکه بندازم قفل کنم یا نظر جنجالی ای بدم و اجازه نظر دهی ندم‌. معمولا یه سری موضوعات کلی بیان می کنم که بیشتر جنبه اطلاعات عمومی دارن و قفل می کنم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!