مامانهای من به دختر۵سالو نیمه دارم ..که ۳,تا ازدندون هاش افتاد یکی هم در اومده .....از همه مهمتر اینکه دندون. اسیابش هم در اومده همون دندونی که تو ۹,سالگی اینا باید در بیاد ..الان اطرافیان میگن بلوغشم حتما زوداتفاق می افته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب اگر زمینه خانوادگیشو دارید که حتما توی این مورد امادگی های لازم رو بهش بدید چون احتمالش هست و برخورد شما خیلی خیلی مهمه . من خودم توی دوره راهنمایی بالغ شدم ولی دخترم به خانواده پدری رفته و ۹ سالگی نشانه بلوغ داشت ۱۰ سالگی هم پریود شد . درسته که سنشون کمه و سخته ولی خوب باید همه تلاشمون رو کنیم که حس بدی نگیرن
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نمیشه کاری کنیم بلوغ دیر تر اتفاق بیفته دخترتون کنار اومد با این قضیه
چرا میشه . سوزن میزنن . ولی برای دختر من پدرش موافق نبود گفت روال طبیعی بدنشو نزنیم بهم . من کلا سعی کردم چیز مخوف و پیچیده ای جلوه نکنه در نظرش . بهش کتاب دادم خوند درباره اش حرف زدیم . ولی خوب طبیعیه که گاهی حس بدی داشته نسبت به دردسراش . ولی سعی کردم با آرامش کنارش باشم تا بگذرونه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚