2777
2789
عنوان

افتادن دندان در کودکان وبلوغ زودرس

4888 بازدید | 15 پست

مامانهای من به دختر۵سالو نیمه دارم ..که ۳,تا ازدندون هاش افتاد یکی هم در اومده .....از همه مهمتر اینکه دندون. اسیابش هم در اومده همون دندونی که تو ۹,سالگی اینا باید در بیاد ..الان اطرافیان میگن بلوغشم حتما زوداتفاق می افته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم ربطی داشته باشن بهم تا بحال نشنیده بودم چون رشد دندونا اصلا یه مساله هورمونی نیست که با بلو ...

خداکنه چون خودم دقیقا ۹ سالکی بلوغ شدم خیلی عذاب اوره دخترم زود بلوغ شه

خداکنه چون خودم دقیقا ۹ سالکی بلوغ شدم خیلی عذاب اوره دخترم زود بلوغ شه

خوب اگر زمینه خانوادگیشو دارید که حتما توی این مورد امادگی های لازم رو بهش بدید چون احتمالش هست و برخورد شما خیلی خیلی مهمه . من خودم توی دوره راهنمایی بالغ شدم ولی دخترم به خانواده پدری رفته و ۹ سالگی نشانه بلوغ داشت ۱۰ سالگی هم پریود شد . درسته که سنشون کمه و سخته ولی خوب باید همه تلاشمون رو کنیم که حس بدی نگیرن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خوب اگر زمینه خانوادگیشو دارید که حتما توی این مورد امادگی های لازم رو بهش بدید چون احتمالش هست و بر ...

نمیشه کاری کنیم بلوغ دیر تر اتفاق بیفته دخترتون کنار اومد با این قضیه

چرا میشه . سوزن میزنن . ولی برای دختر من پدرش موافق نبود گفت روال طبیعی بدنشو نزنیم بهم . من کلا سعی کردم چیز مخوف و پیچیده ای جلوه نکنه در نظرش . بهش کتاب دادم خوند درباره اش حرف زدیم . ولی خوب طبیعیه که گاهی حس بدی داشته نسبت به دردسراش . ولی سعی کردم با آرامش کنارش باشم تا بگذرونه 

چرا میشه . سوزن میزنن . ولی برای دختر من پدرش موافق نبود گفت روال طبیعی بدنشو نزنیم بهم . من کلا سعی ...

وای خدا ممنون که جواب دادی ..میخام بشینم گریه کنم ...دوتاهم دختر دارم موندم چه کنم ‌..ازاین چیز بیزارم ...میترسم نتونن دیگه جنب و جوش داشته باشن ...گوشه گیر بشن .جلوی بازیشون گرفته بشه

وای خدا ممنون که جواب دادی ..میخام بشینم گریه کنم ...دوتاهم دختر دارم موندم چه کنم ‌..ازاین چیز بیزا ...

منم دوتا دختر دارم . 😊 عزیزم رفتار ما در برخورد با چیزی که بچه ها هیچ زمینه ذهنی ازش ندارن خیلی مهمه ‌. 

این کتاب رو دخترم خیلی دوست داشت اگر دوست دارید شما هم تهیه کنید 

https://hodhod.com/product/نگرانی-های-دخترانه-چگونه-تغییرات-طبیع

عزیزم شما چیکار کردی؟ منم دخترم زود دندون عوض کرد یعنی واقعا ربط داره به بلوغ زود رس؟ لطفا حتما جواب بده....

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
عزیزم شما چیکار کردی؟ منم دخترم زود دندون عوض کرد یعنی واقعا ربط داره به بلوغ زود رس؟ لطفا حتما جواب ...

عزیزم من دخترم ...الان شش سالشه دندون های اصلیش اون عقبی ها در اومده ...4تا هم افتاده ...کاری نتونستم بکنم فقط می‌دونم بلوغ زودرس میاره ...به همسرم گفتم 7سالکی ببریمش دکتر نزار زود بلوغ شه

عزیزم من دخترم ...الان شش سالشه دندون های اصلیش اون عقبی ها در اومده ...4تا هم افتاده ...کاری نتونست ...

من دخترم کلاس دوم دندون تخت در نیومده ولی ۴ تا جلو ۴ تا پایین عوض کرده الانم دندون نیشش پایین لق شده 

عزیزم من دخترم ...الان شش سالشه دندون های اصلیش اون عقبی ها در اومده ...4تا هم افتاده ...کاری نتونست ...

مگه میشه اول دندون تخت رو عوض کنه اول ۴ تا دندون فک بالا و پایین بعد دندون نیش بعد نوبت دندون تخت