2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا چون عضله دارین وزنتون بیشتر از اندام تون میخوره😍💛خیلی خوبه اینجوری

اره حدودا دارم میرم تو عضله سازی ولی شکمم تقریبا تخته وزنمم نهایت دو کیلو کم کنم بیشتر بشم زشتم میکنه 

ممنون گلم 😍😘

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
فنچ باشی که خیلی خوبه😍

♥️😂

شاید تلخ و بی‌مزه ولی مست چشاتم 🍾🍷هنوز غرق نگاتم تو اون صحنه لب دره شدی چتر نجاتم  شدیم جدا با یه بلیط ، اشکات از چشمات و مژه هات پایین میریخت ، با بغض بهم میگفتی کجا داری میری؟✨🥲تو میمونی و خیالت 💔زخمی میشه بالت 🪶   بودیم باهم دیگه کاپل عکسام توی کاپ دافی با یه ماسک مثل لاکازادیپاپل 🎭💞هر چیم بشه خب هرکی هم بره تو مال منی بیب نگو تا کی بگو واسه همیشه ✨🌙                                                          گولم میزدی مثل h تو رگی ⁦⁦⁦:-)⁩ لب ساحل 5:00 صبح همه روزا رو حفظم اگه یادت رفته تو 🌊   کسی دورمون نی ، برف چیه ؟ ما که نوک قله بودیم دادی قول بمونی توی کلبه چوبی 🛖همش گل بچوقیم 🚬 فقط خودمونیم  می‌زنیم دور دور زمین من کس.خل توام 💕😂تو کس.خل منی 😂 مست میکردم و هی میدادم بهت تکست تخس مثل خودم یه لیوان دستت سک میچسبیدی بهم مثل سیگار بعد س.ک.س 🚬🔥                                     هر کی داشت دور خودشو می‌زدیم نوک قله کوک ته خط معنی نداشت واسه دوتا غد خله تخس 😎🔥 بعد تو حواسم پرته خاطره ها میبرنم عقب هی بعد تو شبا چه سرده ستارم رفته کجای کهکشون ؟⭐🌌 
هم قدیم تقریبا منم ۱۶۸  ولی وزنت آرزومه خودمو کشتم الان ۵۹..۶۰شدم

منم مدام وزنم میره بالا.میرسه به ۷۴ باز ورزش میکنم میاد پایین.ولی درکل ما چون قد بلندیم یه کمی اگه وزنمون هم بالا باشه مشخص نیست.من به هرکی میگفتم ۷۴ کیلو شدم هیچکس باورش نمیشد .میگفتن نه کمتری.اینم یه مزیت قدبلند😁

منم مدام وزنم میره بالا.میرسه به ۷۴ باز ورزش میکنم میاد پایین.ولی درکل ما چون قد بلندیم یه کمی اگه و ...

من ۴۶ بودم خودمو کشتم رسیدم ب ۵۹ 

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

اره حدودا دارم میرم تو عضله سازی ولی شکمم تقریبا تخته وزنمم نهایت دو کیلو کم کنم بیشتر بشم زشتم میکن ...

چند وقته میرین؟من دو ماهه میرم هیچ تاثیری ندیدم😐

چند وقته میرین؟من دو ماهه میرم هیچ تاثیری ندیدم😐

من سالهاس رزمی کار میکنم وسطاش بخاطر زایمانم کار وقفه افتاد ولی چندسال بعد دوباره شروع کردم حالا هم رزمی هم بادی پامپ کار میکنم 

اگه میخوای فرم بگیره و فلت بشی بادی پامپ برو هم چربیسوزی و فرم دهی هم بعدش وارد عضله سازی میشی 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏