2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا نظر سنجی داغ

148 بازدید | 21 پست

به نظرتون مردی که از زندگی شخصی شون با یه دختر مجرد تو یه مکالمه صحبت میکنه .یا طی یه برخورد میگه میخوام دوماد شم ولی عروس کو.به نظرتون منظور مقصود خاصی داره؟؟

یا حساسیت الکی هست و برخوردشون عادیه

کلللییییلللییی

مبارکه میخواد بگیره

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چند سالشه؟اگه از این پسرای اول جوونیه که پسرا چرت و‌پرت زیاد میگن‌ 😐😂

از زیرو رو شدن زندگیتون‌نترسید...شاید زیرش ته دیگ سیب زمینی باشه خب                      مدافع برابری جنسیتی😌 #از_خودمون_شروع_کنیم

اره پسرعمه من همیشه بهم میگفت ... من میخوام زن بگیرم خودی باشه حالاکوزن من چیزی نمیگفتم بابام گفت این همه دختر یهوبرداشت گفت مثلا دخترخودت میخوام بهم میدی همش از ازدواج جلومن حرف میزد ببینه عکس العمل من چیه درواقع منومیخواست ولی نمیتونست بیان کنه

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره

بستگی ب نوع شخصیت پسر داره

اگر تیپ رفتاریش ازین ساده هاس ک کسی پا نمیده بهش خب این واقعا اسکله و قصدش ازدواج میتونه باشه

اگر تیپ رفتاریش زرنگ یا مبهمه این میخاد با این ترفندا شمارو بکشه تو رابطه و هی ذهنتو مشغول نگه داره تا اهدافشو پیش ببره اخر سر هم بگه مگه من گفتم خودت اینجور برداشت کردی! 

صرفا جهت آموزش ها و تجربیات اقتصادی🐤 هدفم اشتراک گذاشتن تجربیاتم با کسانیه که به این موارد شاید نیاز داشته باشن، سعی میکنم چیزاییو رو آموزش بدم که پایین ترین طبقات جامعه هم بتونن تهیه کنن ،تو این شرایط بهتره جای غر زدن و غصه خوردن تجربیات جدید یاد بگیریم و یاد هم بدیم تا بتونیم زندگی کنیم💐

داره نخ میده

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
از ایناییه که هر روز یه لباس جدید میپوشه .  

اخلاقش منظورمه

بهش میخوره ساده باشه یا شارلاتان

صرفا جهت آموزش ها و تجربیات اقتصادی🐤 هدفم اشتراک گذاشتن تجربیاتم با کسانیه که به این موارد شاید نیاز داشته باشن، سعی میکنم چیزاییو رو آموزش بدم که پایین ترین طبقات جامعه هم بتونن تهیه کنن ،تو این شرایط بهتره جای غر زدن و غصه خوردن تجربیات جدید یاد بگیریم و یاد هم بدیم تا بتونیم زندگی کنیم💐
اخلاقش منظورمه بهش میخوره ساده باشه یا شارلاتان

یه آدم معمولیه .ساده نیس بهشم نمیاد گرگ صفت باشه .من دو شب پیش باهاش هم کلام شدم انگار گیج شده بود هول شده بود از زندگیش جفت ولی من لام تا کام صحبت نکردم فقط گوش کردم گفت کسی بوده نخواستمش الان میخواد ضربه بزنه بهم و کلا اصل زندکیشو گفت

یه آدم معمولیه .ساده نیس بهشم نمیاد گرگ صفت باشه .من دو شب پیش باهاش هم کلام شدم انگار گیج شده بود ه ...

باید زمان بیشتر بره

تو رابطه باهاش خیلی با احتیاط عمل کن اصن وا نده تا یه روز بالاخره خود واقعیشو بروز میده