2777
2789

دختر

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام کسی میدونه عدد بتا مهمه بدونی یانه یکی از اشناهامون فقط ازمایش خون داد مثبت بود سونو رفت حامله بوده دوباره هم میخاد بره سونو

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کسی میدونه عدد بتا مهمه بدونی یانه یکی از اشناهامون فقط ازمایش خون داد مثبت بود سونو رفت حامله ...

خب مشکلش چیه؟عددبتا مهم نیس که...مهم سونوئه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

نه نگفتن منم نپرسیدم اون لحظه فقط به سالم بودنش فکر میکردم

من حسم گفت پسر ولی عکس ان تی شبیه دخترمه 😁

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
من حسم گفت پسر ولی عکس ان تی شبیه دخترمه 😁

منم شنیدم پسرا فک تیزی دارن جمجمه شونم کشیده ترهمال ایشون اینطوریه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

مشکلی نیست فقط مبخام بدونم عدد بتا رو ندونی مشکلی هست یانه 

نه بابا من بارداری اولم فقط مثبت نشون داد همه چی خوب بود اما این دفعه بتاتیتر دادم سقط شد

دختره؟

بله دختره اصلا جمجمه درست نیست واسه تعیین جنسیت

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
بله دختره اصلا جمجمه درست نیست واسه تعیین جنسیت

نمیدونم...پسرمنم فک تیزی داشت همش نگران بودم فکش مشکل داره واسه چندنفرم دیدم اینطوری بود