2777
2789
عنوان

عزیزانی که در رانندگی عالی هستن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 21 پست
همون منظورم نیم کلاچ مثلاً اینسری گفت دور دو فرمان،بانیم کلاچ بودم دیگه اما مثلاً برای حرکت ماشین ع ...

نمیشه! باید تمرین کنی تا بتونی ب اندازه گازو فشار بدی 

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
گرفتم،مربیم گفت مشکلی تو اصولش نداری فقط نمیتونی کازرون کنترل کنی

کم کم گاز بده وقتی کلاچو گرفته باشی ک خاموش نمیشه پس نترس  

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم

خواهش میکنم عزیزم😊

وقتی داری گاز میدی حواست ب دور موتور و صدای ماشین باشه تا بفهمی داری زیاد گاز میدی یان 

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
خواهش میکنم عزیزم😊 وقتی داری گاز میدی حواست ب دور موتور و صدای ماشین باشه تا بفهمی داری زیاد گاز م ...

عزیزم یه سوال واسه پارک دوبل وقتی داری عقب میری نیازی هست گاز بدی یا نه اگه با نیم کلاج بری ماشین دل بزنه افسر ایراد نمیگیره

عزیزم یه سوال واسه پارک دوبل وقتی داری عقب میری نیازی هست گاز بدی یا نه اگه با نیم کلاج بری ماشین دل ...

ایراد  ک بستگی به سرهنگ داره 

ولی اگه شیب زمین جوری نباشه که بتونی با کلاج بری باید حتما گاز بدی!

ببین قبل حرکت چن بار امتحان کن گازو فشار بده تا اندازش بیاد دستت باتوجه به همون صدا و دور موتور ،بعد هرجا خواستی پارک کنی گازو بگیر دیگه ولش نکن وبا کلاج سرعتتو کنترل کن 

عزیزم یه سوال واسه پارک دوبل وقتی داری عقب میری نیازی هست گاز بدی یا نه اگه با نیم کلاج بری ماشین دل ...

😂ببخشید با اسی اشتباه گرفتمت

آره یه نیش گاز باید بدی معمولن