2777
2789
عنوان

عزیزانی که در رانندگی عالی هستن...

1176 بازدید | 21 پست

سلام

دوستان من چهارباره که آزمون شهری رد میشم،فقط هم بهم میگن گاز زیادمیزنی

مثلاً دور دوفرمان وپارک دوبلم خوبه،انجام میدم اما چون گاز زیاد میزنم،ماشین زیاد جابه جا میشه

تمرین هم ندارم،چکارکنم تسلطم به گازو کلاچ خوب بشه؟

آیا موقع دور دو فرمان وپارک دوبل هم مگه نه اینکه برای شروع حرکت یه خورده گاز زد؟یا همینکه پامو یه ذره ازرو کلاچ بردارم ماشین حرکت میکنه؟یا باید حتما گازهم بزنم؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مسیر مستقم میتونی بدون گاز حرکت کنی ولی دور زدن حتما یه نیش گاز میخواد

کاربر آقا هستم متاهل و سن بالا اینجا هم دنبال یادگیری چیزی نیستم برای فان و سرگرمی میام البته اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم🌹اگر بهشت را در زمین نیافتی در آسمان هم نخواهی یافت 🌹
با نیم کلاچم میتونی

همون منظورم نیم کلاچ

مثلاً اینسری گفت دور دو فرمان،بانیم کلاچ بودم دیگه اما مثلاً برای حرکت ماشین علاوه برنیم کلاچ گاز هم میزدم،که افسره گفت گاز زیاد میزنی

من می‌خوام بدونم آیا میشه بدون گاز وفقط با حرکت کلاچ،دور دوفرمان وپارک دوبل رو انجام بدم؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

با نیم کلاجم میشه ولی ممکنه ماشین خاموش شه.خوب اون وا مونده رو کمتر فشار بده عزیزم

😭😭😭😭

البته ماشینای اموزشگاه انقدر داغونه و اون لحظه ادم استرس داره که فقط به این فک میکنه گاز بدم خاموش ن ...

ماشین که ازبس کهنه بود،صندلیهاش تکه تکه شده بود

همون منظورم نیم کلاچ مثلاً اینسری گفت دور دو فرمان،بانیم کلاچ بودم دیگه اما مثلاً برای حرکت ماشین ع ...

دنده عقب بری اره با یه کوچولو گاز و برداشتن یواش یواش پا از رو کلاج ماشین حرکت میکنه 

همون منظورم نیم کلاچ مثلاً اینسری گفت دور دو فرمان،بانیم کلاچ بودم دیگه اما مثلاً برای حرکت ماشین ع ...

گاز رو نرم فشار بده عزیزم 

روز قبل امتحان هم کلاس اضافه بگیر ک تمرین و رفع اشکال بشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
گاز رو نرم فشار بده عزیزم  روز قبل امتحان هم کلاس اضافه بگیر ک تمرین و رفع اشکال بشه

گرفتم،مربیم گفت مشکلی تو اصولش نداری فقط نمیتونی کازرون کنترل کنی