2777
2789
عنوان

کد بانو های اشپز بیان🤪🙈

275 بازدید | 6 پست

مامانم امروز خونه نیست بعد میخام برا ناهار خوراک لوبیا درست کنم میشه دستورشو بگید از اینک بلد نیستم  تعجب نکنیدا🥺 بنده ۱۴ سالمه

و اینکه مامانم همیشه اول تو زود پز لوبیا هارو ابپز میکرد بعد با رب و پیاز و.. مخلوط شما چطور درست میکنید🤭

عزیزم چون تنهایی از زود پز استفاده نکن ی غذای دگ بپز یااینک لوبیا چینی رو بشور قشنگ پیازو سرخ کن اگ قارچ داری بریز سرخ شه ادویه بزن بعد ربشو بزن لوبیارم بریز بزار بپزه البته لوبیا رو جدا با یکم حرارت زیاد بپز یساعت نرم شه کمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لوبیا چیتی منظورته

اگ اره ک بهتره چندساعت خیس کنی

من پیاز تفت میدم زردچوبه فلفل سیاه میزنم بعد لوبیا رو میریزم ی هم میزنم اب میریزم میذارم بپزه

ی سیب زمینی درسته هم میندازم داخلش وقتی پخت درمیارم له میکنم

اخر سر رب تفت میدم میریزم توش

اگ قارچم داشته باشم اخرسر میریزم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
لوبیا چیتی منظورته اگ اره ک بهتره چندساعت خیس کنی من پیاز تفت میدم زردچوبه فلفل سیاه میزنم بعد لوب ...

بعد ببخشید  عزیزم برا ۵ نفر چند تا دونه سیب زمینی نگینی میکنم چقده لوبیا بریزم؟😄

بعد ببخشید  عزیزم برا ۵ نفر چند تا دونه سیب زمینی نگینی میکنم چقده لوبیا بریزم؟😄

من همیشه چشمی میریزم☹

ولی برا خودمون ک ۳نفریم ۳تا کاسه ماست خوری پر میریزم برامون کافیه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️