2777
2789
عنوان

مامان های مهربون 😞😓

143 بازدید | 15 پست

سلام خانوما. صبح بخیر

پسرم ۷ سالش هست

دوسه ماهی هست که گلاب به روتون؛  یبوست میشه. هرپنج روزی یه بار دفع داره. به طرز خیلی بدی 😓

اصلا رژیم مایعات و ... روش اثر نداره

خیلی سرفه هم میکنه که صدبار دکتر بردم گوش و حلق و بینی و ... همه هم بالاتفاق میگن چیزی نیست... ولی همچنان سرفه می کنه

الان از شدت سرفه داشت بالا میآورد

خودم احساس میکنم از یبوستش هست.

چه کار کنم خوب شه؟

خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زیتون اصل.

آب ولرم فراوان در طول روز بهش بده.

گلابی هلو آلو انجیر

آلو بخارا خیلی تاثیرداره تو آب خیس بده.هم خودشو و هم آبشو بده بخوره.

با تخم شربتی شربت درست کن بهش بده بخوره.

ورزش و تحرکش باید زیادبشه.

غذای های خشک و فست فودی و سرخ کرده بهش نده.

سوپ و فرنی و غذاهای ابکی یکم بیشتر بهش بده.

درضمن با یه متخصص طب ایرانی مشورت کن تا باتوجه به طبع بچه تون بهتون راهکار بده.

مثلا خاکشیر با توجه به طبع افراد تاثیرگذاره.تاثیرش واسه افراد با طبع گرم یا سرد و یا....فرق میکنه

تحرک بله خیلی داره. همش در حال بازی و بدوبدو هست. قد و وزنشم نرماله.  ولی ورزش نفرستادمش

بفرستش بیرون ورزش

ضمنا کیوی لواشک هندوانه آلو بخارا انجیر اینا رو بده بخوره

هر چند من الان خودمم چند روزه درگیر این موضوع شدم باردار هم هستم جرات زور زدنم ندارم ولی از اون چیززایی که نسخه گرفتمم نخوردم ولی آب کم میخورم تحرک هم ندارم

بفرستش بیرون ورزش ضمنا کیوی لواشک هندوانه آلو بخارا انجیر اینا رو بده بخوره هر چند من الان خودمم چ ...

من فکر می کنم این آب می خوره بیشتر یبوست میشه. مثل سنگ میشه

خیلی بده خیلی. پسر خوشگل نازم رو میبینم سرفه میکنه و یبوسته. سرم درد میگیره.

تو روو خدا شما بارداری دعا کن پسرم خوب بشه. خیلی سرفه میکنه خسته شدم بخدا

انشالله به سلامتی زایمان کنید 🌹

من فکر می کنم این آب می خوره بیشتر یبوست میشه. مثل سنگ میشه خیلی بده خیلی. پسر خوشگل نازم رو میبینم ...

چشم عزیزم

انشالا پسر گلتون همیشه سالم باشه و مشکلش حل بشه

از خدا برای شفای همه بچه ها کمک میخاام . بچه ها خیلی گناه دارن آدم دلش میسوزه براشون 

حالا شاید سرفه اشم حساسیت به چیزی داره مثلا ادویه خاصی یا بوی خاصی به اینم حواستون باشه