سلام بچه ها من سه ساله ک تو دانشگاه با ی پسری اشنا شدم ایشون استان همجوارمونه خونشون .همون اول اومد خواستگاریم ما هم رو دوس داریم من پدرم فوت شده عموم همه کارمه زنش خیلی فضول و از اون مذهبیای خشکه جوریکه وقتی اومدن خواستگاریم زنعموم فوری به من تهمت زد ک تو باهاش بودی و شروع کرد به تیکه و کنایه زدن اینم بگم جایی زندگی میکنم که همه ازدواجا سنتیه فامیلامو میگم واقعا ادمای بدی ان بی فرهنگن همش پی سوژه و طعنه زدن به هم هستن ازدواج با غریبه ممنوعه البته دختر وگرنه پسرا خودشون هر جا ازدواج کنن مهم نیست خلاصه بگم ک من کلی افسردگی و حال بدی داشتم از روزی ک عشقم اومد تو زندگیم تماما شادی رو تجربه کردم امید گرفتم حتی درس خونتر شدم هدفدار شدم برا ایندم و از نظر اخلاقی غیبت تهمت و از کسی گفتن اذیتش میکنه من گاهی از بدی فامیلام میگم ناراحت میشه میگه منفی نباش من خیلی چیزها رو بزرگواریاشو دیدم حتی روز ب روز عاسقتر میشم در طی این سه سال یبار ندیدم ازم چیز بدی طلب کنه تمام تلاششو کرد برام ک خونوادم راضی شن شغلش ازاد بود رفت با هزار بدبختی سرکار دولتی خونشون کوچیک بود گف خوتوادت بیان ببینن زشته عرضش کردن خونوادشم منو میخوان اما داداشم و خونوادم همشون میگن ریسک طلاقت میده چون غریبس فلانه اگه خوب بود سهر خودش زنش میدادن 😞اونا ک نمیدونن اون منو خیلی راهنمایی کرده شاید اگه اون نبود من گیر ادمای لاشی میوفتادم همیشه ب راه خوب هولم داد و خونوادم اصلا متوجه نیستن ساپورت مالی و معنوی میشدم من اوتقد خونوادم منفی بافی میکنن ک خواب ندارم شب ها تصمیمم گرفتم ارشد برم شهرش ک خونوادش کامل باهام اشنا شن چندین مرتبه اومدن خونوادش منو دیدن جز مادرش چون پیره نمیتونه زیاد مسافت طولانی بره ....بچه ها خونوادم فقط میگن سنتی ازدواج کنم جوریکه اصلاتا عقد هیچ ارتباطی نیس و این منو نگرانتر میکنه حداقل عشقم میشناسمش اونقد تو گوشم میخونن ک ممکنه بعدا ب مشکل بخوری سرسری نگیر و فلان ک گاهی میترسم این همه مقاومت کردم بعدا اتفاق بد بیوفته بعد ازدواجم بچه ها ناگفته نپونه من ی اجی کوچیکتر دارم ک اون هم زیبایی داره هم شاغله و باور کنید چون از من زیباتره هیچ کسی سراغ من نمیاد حتی سنتی هم همه فامیلا و اشناها موقعیتای عالی سراغ اون میرن رسم بدی هم داریم تا بزرگترو شوهر ندن کوچیکه حق نداره و این بیشتر منو عذاب میده من ۲۷سالمه و هنوز نه شغل دارم نه ازدواج کردم با اینکه دانشگاه معتبر درس خوندم ....بگید چکار کنم