من از دیروز صبح تاامروز صبح چن تا لکه قهوه ای دیدم بیمارستان شیاف داد و گفت استراحت کن ولی دکترم گفت سونوت خوبه از شیافا استفاده کن دیگه چیزی نگفت،چندروز باید استراحت کنم؟حتی اگه لکم نبینم استراحت کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره گلم.فعلا استراحت کن.بعد هم فقط برای کارای ضروریت پاشو
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
چند روز استراحت مطلق داشته باش حتی اگه لکه بینی قطع شد بازم چند روزی رو استراحت کن چون ممکنه دوباره شروع بشه
شیاف هم خوبه حتما استفاده کن
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
فقط سرویس میرفتم و حتی نمازامم روی صندلی و تو حالت نشسته میخوندم
مهمانی اگه بری که بتونی دراز بکشی یا لم بدی که روی کمرت فشار نیاد برو
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️