2777
2789

ببینید بچه ها من خودمم زیاد نتی خرید دارم از یه پیجی یه چیزی سفارش دادم کد رهگیری رو امروز بهم داد ولی هرچی میزنم تو پست میگه اطلاعاتی از مرسوله شما موجود نمیباشد..ممکنه ارسال کرده باشه هنوز سایت پست ثبتش نکرده باشه؟ اخه کدای دیگه  پیج رو چک کردم مثلا برا هفته پیش رو بالا میومد و واقعا بسته هاشونو ارسال کرده بود ..تا حالا شده براتون این مدلی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نشده بگو دوباره بفرست شاید تیپاکس کرده برو سایت تیپاکس یا بپرس از چه طریق ارسال کرده

نه باهاش که صحبت کردم گفت عجله داری با تیپاکس میفرستم گفتم نه با پست بفرستید دفتر پیشخوانش هم پست هست زده تو فایلی که فرستاده

بله عزیزم من خودم پیج لباس داشتم و وقتی تولیدیا کد رو زود برام میفرستادن هنوز اطلاعاتش تو سیستم ثبت نشده بود فردا صبح مجدد بزن اگه نیاورد دوباره کد بگیر شاید عددی چیزی رو اشتباه فرستاده

چن روز دیگه صبرکن

افرین دقیقا منظورم همینه..امکانش هست هنوز ثبت نشده باشه تو یکی دوروز ایندع اطلاعات به روزرسانی شه و بالا بیاد؟اخه حس میکنم قبلا یه بار یکی از بسته هام اینطوری شده بود