2777
2789
عنوان

دوره ی کراتین

160 بازدید | 11 پست

سلام دوستان می خوام برم دوره ی کراتین مو یاد بگیرم بعد چند سال که مخ شوهرمو خوردم الان اجازه داد که برم ولی میگه اگه درامد داره میتونی کار پیدا کنی برو بنظرتون میشه راحت کار پیداکرد بعدا سرکوفت نخورم ۵تومن می خوام هزینه کنم استرس دارم میشه 😭😭😭ولی واقعا به یه شغل با درامد نیاز دارم می خوام مستقل شم واقیعتش شرایط مالیمون اصلا خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میشه هم تو دیوار آگهی کن هم تو آرایشگاها ببین کراتین کار می خوان یا نه

واقیعتش الان همه هجوم بردن تو کار لیفت و کرلتین و ...عر سالنی میری تو هر لاین چند نفر هستن ولی اکهی دیوار فکر خوبی بود ممنون از راهنماییت

در آمدش خوبه من میخواستم برم فعلا نشده ولی آموزش دیدی یه اتو و سشوار حرفه ای میخواد که ده میلیون میش ...

اره اونم هست اگه دیدم میتونم و یاد گرفتم تصمیم دارم انگشترمو بفروشم بگیرم خدا کنه یاد بگیرم

واقیعتش الان همه هجوم بردن تو کار لیفت و کرلتین و ...عر سالنی میری تو هر لاین چند نفر هستن ولی اکهی ...

اون که آره ولی همین باعث میشه درخواست برای کراتین زیاد باشه و اگه دست مزد رو اولاش کمتر بگیرید بیشتر پول مواد رو بگیرین مشتریانی بیشتری جذب میشن

خواهش می کنم💕🫂✨

اره اونم هست اگه دیدم میتونم و یاد گرفتم تصمیم دارم انگشترمو بفروشم بگیرم خدا کنه یاد بگیرم

یاد میگیری کار سختی نیست  .. خواهرم خودش سالن داره به منم کراتین را پیشنهاد کرد.  انشالله موفق بشی پولت هم جور بشه نخوای انگشترت را بفروشی 

💖عشقم خانواده ام💖