2777
2789
عنوان

وجود خدا رو بهم ثابت کنید

1815 بازدید | 18 پست

من بچه ک بودم علاقه به شدت زیادی به خدا داشتم نمازام همه سروقت و...

الان سه ساله افسردگی دارم کافر نیستم ولی دیگ ن نماز میخونم و ن هیچی من دلیل عاطفی نمیخوام برا وجود خدا دلیل علمی میخوام ک وجودش ثابت بشه مسلمونا هروقت ازشون میپرسم میگن کفر نگو یا شیخ و حاجی ها جواب درست حسابی بم نمیدن همیشه میگم اگ خدایی وجود نداره پس اجنه و حرفاشون چین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کافیه به به جود اومدن بچه فکر کنی.اینکه انسانی توی شکم یه انسان دیگه نفس مبکشه به نظرت این دلیل کافی نیست؟

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

یه داستانی هست ک میگن دانشمندی ک به خدا عقیده نداشته ، یه روز میره نمایشگاه و یه اثر هنری که یه کار دستی از منظومه شمسی بوده می بینه و از دوستش ک گویا اونم دانشمند بوده میپرسه چه اثر زیبایی چه کسی اونو درست کرده ؟؟ و در اینجا دوستش میگه من ساختم ، ببین یه کار دستی به این کوچیکی رو دیدی پرسیدی سازندش کیه پس هر چیزی سازنده ای داره و خالق این جهان و همه ی موجودات یه نیروی عظیم و بزرگی بنام خداست و گویا بعد ازین دانشمند بفکر فرو میره و ب وجود خدا ایمان میاره

گریسته‌ام خیلی سخت گریسته‌ام با این همه، غمی درون من است که با گریه هم خالی نمی‌شود🍃
قانع کننده نیس بیشتر گیج میشم

وجود خدارو نمیشه من و امثال من بهت ثابت کنیم

در حد توان ما انسانها نیست که در مورد ذات خدا صحبت کنیم که شما به وجودش پی ببرید چون ما شناختی از ذات خداوند نداریم.

خودت باید خدارو در وجود خودت پیدا کنی

اگه یه خط معمولی یجا ببینی یکی بهت بگه این همینحوری خود بخود بوجود اومده تو باورت میشه پیش خودت میگی این یارو یا احمقه یا منو احمق فرض کرده مگه میشه این خط خودبخود بوجود بیاد حتما کسی بوده که اینو خطو بکشا خوب وقتی نسبت به یه خط معمولی چنین حسی داری این جهان با اینهمه بزرگی عظمتو نظمو ترتیب میشه بدون بوحود اورنده باشه 

ایا شده تو زندگیت شرایطی پیش بیاد که از دست هیچ کس  هیچ کاری برنیاد  ولی ته دلت به یکی امید داشته باشی و بهش التماس کنی اون خداست که اگه بخواد تو بدترین شرایط میتونه نجاتت بده 

من مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی رو به شما معرفی میکنم.

برای پرسیدن سؤالات دینی و شرعی و احکام به یکی از این روشها عمل کنین.

شماره پیامک که البته با استفاده از این گزینه فقط سؤالات احکام رو میتونین بپرسین.

30009640

شماره تماس که فکر میکنم با تلفن ثابت رایگان باشه به نظرم از مخابرات یا از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بپرسین که مطمئن بشین درباره رایگان بودنش.

09640

با استفاده از شماره تماس 09640، علاوه بر سؤالات احکام، میتونین سؤالات اعتقادی، قرآن و حدیث، تاریخ اسلام و.... رو هم بپرسین.

و مراجعه به سایت مرکز که سایت رو خودم تا حالا باهاش کار نکردم و فقط آدرسش رو براتون مینویسم.

https://www.pasokhgoo.ir

این سایت هم خیلی عالیه صدها مطلب مفید دینی ازشون خوندم.

https://www.x-shobhe.com

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.