2777
2789

من خودم با اینا عشق میکردم، (اما از دبیرستان به بعد دیگه وقت نمیکنم کتاب بخونم) :👇👇👇

کتابای رولد دال🤤😢:چارلی و کارخانه شکلات سازی، ماتیلدا، جادوگرها ،سوفی و هیولای غول پیکر و... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب های کلیله و دمنه . کتاب شعر های کودکانه ضرب المثل ها . خرافه های باستانی . کتاب های پادشاهان. از این نوع کتاب های داستان ‌‌. 📚🤩

میرفتم کتابخونه و اونجا کلی کتاب داستان برمیداشتم میخوندم . آخی یادش بخیر ابتدایی بودم خودم و دوستم می‌رفتیم  . چقدر آقای مسول کتابخونه رو کلافه میکردیم باید کل قفسه های کتاب رو بهمون نشون میداد یکی یکی از بالا برامون کتاب ها رو پایین می‌آورد 🤭😂☘️

انه خیلی خوبه 

بعدم جودی

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
کتاب های کلیله و دمنه . کتاب شعر های کودکانه ضرب المثل ها . خرافه های باستانی . کتاب های پادشاهان. ا ...

وای گفتی مسئوله همیشه میومد دعوامون میکرد مینداخت بیرون🤣🤣

هوشمندان سیاره اوراک بابالنگ دراز، زندگی و افکار آدولف هیتلر ، ،خسی در میقات،چند کتاب از جان گریشام که اسمشون یادم نیست  من کرم کتاب بودم هر کتابی دستم میرسید میخوندم کاری هم به رده سنیش نداشتم  

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
وای گفتی مسئوله همیشه میومد دعوامون میکرد مینداخت بیرون🤣🤣

😂🤭منو دوستم نوبت آقایون هم می‌رفتیم . اما  خب ابتدایی بودیم 😄 از بس کلافش کردیم موقع تمدید کارت عضویت به زور دوباره برامون رمز صادر می‌کرد . اما جز یه بار هزینه ای ازمون نگرفت 

هوشمندان سیاره اوراک بابالنگ دراز، زندگی و افکار آدولف هیتلر ، ،خسی در میقات،چند کتاب از جان گ ...

جدی اگه از کتابهای صادق هدایت میخوندی دیگه از زندگی نا امید می‌شدی تو اون سن😅😅