2777
2789
عنوان

باباهاتون چی صداتون میزنه👨‍💼⁉️شماچی صدامیزنید پدرتونو⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 88 پست

من از دوسالگی نداشتمش

اما مامانم میگه نازگل صدات میکرد:)💔

و میگه منم بابایی 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
من  : بابا _ مهربون پدری بابا : دختر بابا _ تغاری_ گیسوکمند و ... البته صدام میکرد ...🖤 : ...

خدابیامرزدشون😔💔

چقد قشنگ صدامیکردید همدیگه رو 

من که تو حسرت موندم💔💔💔💔

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا و اسمم قراره چی بگه

بعضیا خیلی قشنگ صدا میکنن

آدم عشق میکنه همین😕😄

الان دقیقا امتظار چه جوابی رو داری؟؟؟ 😐😐 راهنمایی کن تا جواب بدیم😂😂😂 خب من بابا بابام هم اسمم

بعضیا یه جور خاص صدا میزنن

آدم خیلی خوشش میاد 

همین..

نه اینکه خشک و خالی

خدابیامرزدشون😔💔 چقد قشنگ صدامیکردید همدیگه رو  من که تو حسرت موندم💔💔💔💔

ان‌شالله... خدا اگه فقط مهربونی های بابا در حق من رو درنظر بگیره ، بهشتیه الان.... بی نهایت مهربون... مهربونترین!

‌خدا عزیزان شمارو حفظ کنه❤

چرا حسرت؟

یا جد سادات این دیگه پرسیدن داشت 🤣😂 بهش میگم بابام  اونم میگه فافا فاطی یا فاطیما بعضی مواق ...

اهم

الهي قربونش بشم قد تموم دنيا براي صداي عزيزش دلم تنگ شده خدا رحمتش كنه صدام ميزد مادري منم صداش ميزد ...

خدابیامرزدشون💔😔

من میگم بابا بچه بودم بهم میگفت ریزی، گوش مروارید😄 الان میگه لوسان، لوسی می(شخصیت کارتونی) و گاهی ...

چقدر مهربون 

من از دوسالگی نداشتمش اما مامانم میگه نازگل صدات میکرد:)💔 و میگه منم بابایی 

خدا بیامرزدشون 💔😔

ان‌شالله... خدا اگه فقط مهربونی های بابا در حق من رو درنظر بگیره ، بهشتیه الان.... بی نهایت مهربون.. ...

ای جانم ان شاءالله 

قربان شما 

پدر خوبی برام نیستن💔

ای جانم ان شاءالله  قربان شما  پدر خوبی برام نیستن💔

عزیزم🥺❤

یکی از دوستام همیشه از این موضوع پیشم درددل میکنه...

اگه میتونی خودت ارتباطت رو صمیمی تر کن... بوسش کن ... بغلش کن... قشنگ صداش کن...

میدونم شاید بهت سخت گرفته باشه و ازش ناراحت باشی... شاید احساسی نباشه... شاید اصلا اهل این چیزا نباشه..‌

ولی تو تلاشت رو بکن شاید تغییر کرد‌ خیلی از مامان باباها بخاطر فرهنگِ گذشته ، این شکلی ان.‌.. ولی میتونی بهتر کنی شرایطو برای خودت

عزیزم🥺❤یکی از دوستام همیشه از این موضوع پیشم درددل میکنه...اگه میتونی خودت ارتباطت رو صمیمی تر کن.. ...

درسته حق با شماست

راستش این تاپیک برا چند سال پیشه و نمیدونم شاید اونموقع اتفاقی افتاده بود که دلخور شده بودم از دستش و همچین چیزی نوشتم ولی الان بهتر قدرشو میدونم و حرفم رو پس میگیرم که پدر خوبی نیستش،برعکس بابای خوبیه برام😍