کوگتاراز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 4027 عنوان کلاس چرتکه 319 بازدید | 7 پست خانوما بنظرتون کلاس چرتکه دخترمو بفرستم رو ریاضیش هم تاثیر داره که بهتر بشه؟ تو اصلا خوب.توعالی .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو 👋 1401/03/23 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31872 من اصلا چرتکه دوست ندارمانگار بچه دیوونه میشهی مسابقه چرتکه دیدم کلی بچه رو هوا تندتند محاسبه میکردن🙄 خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
کوگتاراز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 4027 من اصلا چرتکه دوست ندارم انگار بچه دیوونه میشه ی مسابقه چرتکه دیدم کلی بچه رو هوا تندتند محا ... اونا خیلی حرفه ای دنبال کردن تو اصلا خوب.توعالی .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو 👋
marimahdi عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 4823 بله خیلی عالیه من دخترم رو فرستادم خیلی خیلی خوب بود براش ولی متاسفانه ادامه نداد چون خیلی زود گذاشتم و زود پیشرفت کرد رسید به قسمت ضرب که دخترم اصلا مدرسه نرفته بود و دیدم براش سخته نزاشتم دیگه که اشتباه کردم چون من فکر میکردم براش سخته در صورتی که کشش رو داشت فقط بابد اعداد رو به انگلیسی بلد باشن
کوگتاراز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 4027 بله خیلی عالیه من دخترم رو فرستادم خیلی خیلی خوب بود براش ولی متاسفانه ادامه نداد چون خ ... دخترم امسال میره کلاس سوم دبستانحروف و عدد انگلیسی رو هم بلدهخودمم تو خونه دارم جدول صرب یادش میدمنمیدونید ترم چند میره برا جدول ضرب؟ تو اصلا خوب.توعالی .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو 👋
marimahdi عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 4823 دخترم امسال میره کلاس سوم دبستان حروف و عدد انگلیسی رو هم بلده خودمم تو خونه دارم جدول صرب یادش می ... عالیه براش چون کلاس سوم که جدول ضرب رو یاد میگیرن فکر کنم ترم ۳ یا ۴ میرن جدول ضرب
کوگتاراز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 4027 عالیه براش چون کلاس سوم که جدول ضرب رو یاد میگیرن فکر کنم ترم ۳ یا ۴ میرن جدول ضرب اوکی مرسی از راهنماییت عزیزم تو اصلا خوب.توعالی .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو 👋
asal_armin عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 4431 دخترم امسال میره کلاس سوم دبستان حروف و عدد انگلیسی رو هم بلده خودمم تو خونه دارم جدول صرب یادش می ... سلام دختر من ترم چهار هست ولی هنوز تو ضرب نرفتهدختر من امسال میره سوم.فکر کنم ترم ۷برن ضربمن که راضیم.خیلی ریاضیش خوب شده