2777
2789
عنوان

قانون جذب 😎

264 بازدید | 17 پست

کسی تجربشو داشته؟ واقعا نتیجه گرفتید من زیاد اطلاع ندارم لطفا صمیمانه بهم کمک کنید و بگید راجب قانون جذب ...

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

چجوری شوهرمو جذب کنم

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرته واس منکه همیشه عکس جواب داده😒

ووو جدی؟ آخه خیلیا تعریفش میکنن ک چطور ممکنه

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

اولا خواسته تو   درست و دقیق بنویس  

پاکسازی کن      هر روز برای خواسته ات  از خدا سپاسگزاری کن     خواسته تو  رها کن   فکر منفی و استرس در مورد موضوع مورد نظرت رو بزار کنار

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
اولا خواسته تو   درست و دقیق بنویس   پاکسازی کن      هر روز برای خواسته ات ...

مرسی شما نتیجه گرفتی ازش؟

کتاب محدودیت صفر  رو بخون  

میشه درموردش بگی موضوعش چیه

بله

تجربتو میگی بی زحمت البته اگه دوست دارین 😊

تجربتو میگی بی زحمت البته اگه دوست دارین 😊

جذب  پول    جذب  شغل    البته همه اینها یک روزه و یک شبه اتفاق نیفتاده  مثلا من مبلغی رو نیاز داشتم برای خرید یک وسیله   براش درخواست نوشتم و پاکسازی کردم  و پولش طی  یک هفته جور شد  و خریدمش 

معجزهءعشق اتفاق افتاد