کسی تجربشو داشته؟ واقعا نتیجه گرفتید من زیاد اطلاع ندارم لطفا صمیمانه بهم کمک کنید و بگید راجب قانون جذب ...
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
اولا خواسته تو درست و دقیق بنویس پاکسازی کن هر روز برای خواسته ات ...
مرسی شما نتیجه گرفتی ازش؟
جذب پول جذب شغل البته همه اینها یک روزه و یک شبه اتفاق نیفتاده مثلا من مبلغی رو نیاز داشتم برای خرید یک وسیله براش درخواست نوشتم و پاکسازی کردم و پولش طی یک هفته جور شد و خریدمش