2777
2789
عنوان

بیاین یکم غیبت کنیم دلمون خنک بشه حلاله دیگه🤷‍♀️🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم باهاش نهار خوردم همچنان باهاش هم اتاقیم🙂 و مامانم معتقده باید سکوت کنم چون خدا جوابشو میده🙂

بیمحلش کن چیه این اعصاب منم خراب کرد 

هر وقت گفت چرا درس میخونی اصلا اهمیت نده بهش انگار نه انگار که حرفش روشنیدی

انتربرقی😂😂😂😂😂🤭

انتربرقی خوشگل به درد نخور

فقط بلده خوب باشه اه اه اه 

برای اولین بار تو عمرم ذات انسانیم که به دنبال خوبی و زیباییهاست کار نمیکنه 

تو این مورد واقعا حالم از هرچی خوبیه به هم میخوره

خیلی بیشعوره خیلی خیلی خیلی

تف بهش با اون دماغ خوشگلش لنتی چرا دماغش انقد خوشگله اه اه اه اه

وای لباش لباش عین مونیکا بلوچیه

تف بهش من حسود نیستم نیستم نیستم🤥🤥🤥

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
بیمحلش کن چیه این اعصاب منم خراب کرد  هر وقت گفت چرا درس میخونی اصلا اهمیت نده بهش انگار نه ان ...

فک کن همه رفتاراش این شکلیه منم اکثر اوقات خوابگاهم هر روز باید تحملش کنم کسیم ندارم باهاش حرف بزنم یکم سبک شم🥴

والا من همه چیو به شوخی و خنده رد میکنم وگرنه دیوانه شده بودم

وای استارتر خیر ببینی 

چقد حرف تو دلم مونده بود😂😂😂

از اون سه تا متنفرم اه اه اه اه

ایکبیریا

من حتی از اون لاغره که برای اولین بار شخصیتمو تو زندگی زیرسوال برد هم متنفر نیستم ولی از این سه تا متنفرم😂

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

فقط بگم‌با هرکی مث خودش

یک ذره تو زندگی از غرورتون بخاطر قلب مهربونتون عقب نشینی نکنید وگرنه جوری غرورتون زیرسوال میره که بعدا به شخصیت خودتون شک میکنید

فقط میگم آخه خدایا اینا هیچی نداشته به خودسون مینازن و بقیه رو آدم حساب نمیکنم تو دیگه چرا بهشون قیافه و پول دادی آخههههههه😐

فقط بگم‌با هرکی مث خودش یک ذره تو زندگی از غرورتون بخاطر قلب مهربونتون عقب نشینی نکنید وگرنه جوری غ ...

لعنتیا ژنشونم خوبه

چرا انقد پوستشون خوبه 

اه اه اه

من تو طول روز انقد بیرون باشم میشم مث آفریقاییا

اینا چرا انقد پوستشون خوبه

الهی ننت کتکت بزنه ایشششش