2777
2789
عنوان

اکوکاردیوگرافی قلب جنین

214 بازدید | 24 پست

سلام خانما لطفا هرکی تجربه داره راهنمایی کنه.دیروز جواب سونوگرافی انومالی روبردم پیش دکتر هیچ مشکلی نداشت فقط نوشته بودکه یه کیست توسرجنین هست دکترسونوبهم گفت اصلا چیزه مهمی نیست تاهفته بیست وپنج خودبه خود دفع میشه ولی دکترزنان گفت بخاطر این کیست باید حتما اکوکاریوگرافی قلب جنین انجام بدی.نمیفهمم چه ربطی به هم دارن وایا حتما لازمه انجام بدم !؟خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من یه لکه سفید توی قلبش بود که گفتن چیز مهمی نیست ولی اکوی قلب جنین برام نوشته. من چون به دکترم اعتماد کامل دارم میخوام حرفشو گوش کنم و برم. 

انشاالله نی نی هر دومون سالمه عزیزم نگران نباش. اینها رو میگن انجام بدیم که خیالمون راحت بشه.

برای من یه لکه سفید توی قلبش بود که گفتن چیز مهمی نیست ولی اکوی قلب جنین برام نوشته. من چون به دکترم ...

ایشالا.نگهداره این نی نیا باشه صحیح وسالم بیان تو بغل ماماناشون .خیالمون راحت شه مردیم از استرس

چراانومالی بهم گفته دختره ولی باز شک دارم میترسم دقیق نباشه

نه انومالی دقیقه

مبارکت باشه🥰سالم وسلامت بغل بگیریش

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿