2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا عزیزم هر چی شد فردا بیا همین جا بگو از علائمت بگو ببینم میتونم بهت بگم اینجا اینقد علائم خوند ...

باشه عزیزم علاعمم هم شیرینی دوسدارم هم ترشی بیشتر شیرینی خوابم زیاد شده بچم حس میکنم سمت چپمه

اخه خیلیا اینجا گفتن دختر داشتن و عاشق خیار شور بودن نمیدونم گیج شدم 

مامانم سر دوتا از پسراش عاشق خیارشور بوده 

ایشالا بچت پسر سالم و صحیح بغلش کنی

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
نه منم مث تو بودم قبلا شیرینی دوست داشتم اما سر این بچم از شیرینی متنفرم و شوری رو دوست دارم مخصوصا ...

ب من ان تی گفته احتمالا دختر عکس گذاشتم همه گفتن دختر 

۱۸تیر انومالی دارم ببینم اون چی میگه  

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

از روی قیافت .اگر پوستت روشن وزیبا تر شدی پسره  مثل اینکه  یک لایه از پوستت وردارن .من همون دو سه هفته اول سونو می کنم برای همه ودرست در میاد برای خاهر دکترمم گفتم درست بود

توکل بخدا ایشالا بچت صحیح و سالم بیاد بغلت از علائم دیگه ات میگی ؟؟؟

ایشالله

ممنون عزیزم 

ایشالله توهم جنسیت دلخواهت و بسلامتی بیاد بغلت دعام بکن تا میتونی خواهر محتاج دعاتم🙏

شکمم سر پسر زودتر نمایان شد مثلا چهار ماهگی همه فک میکردن شش ماهمه 

پوستم دوماه اوایل بارداری تیره شد و جوش میزد چون پسر طبعش گرمه اما به مرور پوستم صاف و روشن شد 

لکه بینی داشتم 

کمی زرنگ شده بودم  که همین زرنگیم کار دستم داد و لکه بینیم شروع شد و هماتومم داشتم ولی در عین حال زود سنگین شدم 

سر انگشتای پام سرررد ولی بدنم گرررم 

من سر دخترم یکی بهم گفت اگه بدنت گرمه اما شکمت یخه دختره چون دختر سرده واقعانم همین بود 

ولی سر پسرم شکمم گرمه

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂

ما یکی از فامیلامون بهش سونوگرافی گقتن دختر ولی ۴ ماهگی فهمید پسره 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم