2777
2789
من اصلا خیر سرم الان فقط ازمون میدم اما حال ندارم ازمون هم تحلیل کنم حال ندارم برم مرور کنم حال ندار ...

من الان درحد ۴۰۰۰ام اونم فقط بخاطر احمق بازیای خودم اگر میخوندم زیر هزار بودم هعی

اخه هیچی تست کار نکرده باشی بعد توی دو هفته شروع کنی معجزه میشه چه میدونم شاید بقیع فیلسوف ان ما پخم ...

من نمیدونم اون چیکار کرده فقط میدونم شبی سه ساعت میخوابید کله زندگیش رو گذاشت

ایشون قبول بشه یا نشه به من ربطی نداره که بخوام امید الکی بدم بهشون من چیزی ک دیدم رو گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربی تو دوهفته میتونی به حداقل 15000 تا 20000اینا برسی اگر ریاضی تا 7000 هم میتونی اگه انسانی هست ...

توی دو هفته؟؟

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
بخدا نمیشه زیست رو روخوانی کرد حتی

من الان سال سومی که کنکور میدم این خانم میگه مطمعن میخونده دیگه من که خودم یه ادمم که تجربه کردم این راه رو

از اول دبستان تا یازدهم معدل کلم خیلی خوب و بعدم ۲۰بود

فقط نهایی انقدر جواب دادن مهم نیس برین فقط سر جلسه مگه معدل تاثیرش چقدره باعث شد سال دوازدهمم معدلم ۱۹خورده بشه یعنی ۲۰نشه

سال اول کنکورم ۳۰۰۰۰شدم با وجودی که انقدر تست زدم و خوندم ولی بازم فهمیدم به کتاب خوندن تنها نیس چون واقعا دیدم من کتاب بلدم و نمراتم عالی اما توی ازمون ها خوب عمل نمیکنم 

دوباره یه سال موندم سال دومم درسته دیر شروع کردم چون بین رفتن و نرفتن مونده بودم مال سال ماهم طوری بود که ۳۱مرداد کنکورمون بود تا جواب ها اومد و هرکی تصمیم به موندن گرفت شد ابان 

بعد سال دومی هم که کنکور دادم فقط تست کار کردم نه کلاسی رفتم نه کاری کردم فقط تست و مشاور گرفتم از ۳۰۰۰۰هزار شد ۱۰۰۰۰تازه بعد دوباره امسال خانوادم گفتن تا که انقدر سختی کشیدی بیا یه سال دیگه هم بمون شاید تونستی امسال پزشکی بیاری 

الان این کنکوری که میخوام بدم کنکور سوممه با بدبختی از ۴۰۰۰سال اپل توی قلم چی اومدم روی ۶۰۰۰خورده بعد سه سال

بعد شما نشستی میگی خوب نخونده 

اگر من یه سال خودم حبس نکرده بودم که همون ۳۰۰۰۰هم نمیوردم 

واقعا زورم میاد انقدر تلاش می کنی بعد وقتی به هدفت نرسی همه میان میگن لابد خوب نخوندی

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
اخه هیچی تست کار نکرده باشی بعد توی دو هفته شروع کنی معجزه میشه چه میدونم شاید بقیع فیلسوف ان ما پخم ...

وقتی اینارو میبینم فکر میکنم من خنگم .یکی بود میگفت تو ۱ ماه ۵۰۰۰ برگام ریخت تازه میگفت دیپلم ردی بودم

من الان سال سومی که کنکور میدم این خانم میگه مطمعن میخونده دیگه من که خودم یه ادمم که تجربه کردم این ...

خیلیا اصلا درکی از کنکور ندارن و نمیدونن دقیق راجب چی حرف میزنی 

فقط کسی خودش تو کنکوره متوجه میشه

وقتی اینارو میبینم فکر میکنم من خنگم .یکی بود میگفت تو ۱ ماه ۵۰۰۰ برگام ریخت تازه میگفت دیپلم ردی بو ...

مردم دارن خودشونو واسه رسیدن به پرستاری میکشن شما باور نکن 

تو دو هفته و به ماه تازه باید ببینی فرق ریبوزوم لیزوزوم لیزوزیم چیه

وقتی اینارو میبینم فکر میکنم من خنگم .یکی بود میگفت تو ۱ ماه ۵۰۰۰ برگام ریخت تازه میگفت دیپلم ردی بو ...

چی بگم والا من توی کنکور پوسیدم اصلا خودمو از یاد بردم

امروز مامانم هرکاری کرد صبح مثل همیشه ببرم کتابخونه، گفتم میخوام بخوابم ولم کن، کلی هم عصبی شد از دستم که همش دو هفته مونده انقدر خوندی داری میزنی در خرابی

خیلیا اصلا درکی از کنکور ندارن و نمیدونن دقیق راجب چی حرف میزنی  فقط کسی خودش تو کنکوره متوجه ...

اصلا باورت میشه من امسال به حدی فشار رومه که عروسی داییم هم نرفتم و همش کتاب و کتابخونه و خونه و مشاور

من الان ۲۰سالمه هنوز ابروهام برنداشتم و اصلاح نکردم چون انقدر ذهنم درگیر کنکور شده که ته اش چی میشه خودم به کل فراموش کردم 

الانم گوشی خواهرمه که امروز اومدم باهاش توی نی نی سایت 

وگرنه همون گوشی هم از خودم محروم کردم که فقط درس بخونم 

دیروز انقدر دلم پر بود از ازمون قلم چی که درصدام مثل کنکور ها نشد غرور و همه چی گذاشتم کنار رو به رو مشاوری که مرده زدم زیر گریه حس میکردم دیگه نمیکشم این حجم رو که چرا درصدهات نسبت به قبل افت کرده چرا دقت نمیکنی

انقدر اینا گفت که یهو زدم زیر گریه خودش فهمید چقدر حال روحیم داغونه دیگه هیچی نگفت، فقط گفت لنا همش دو هفته اس گند نزن بهش، دو هفته تحمل کن بعد اگر کسی گفت بمون من خودم میزنم توی گوش طرف

من واقعا دهنم سرویس شد .کاش فقط درس بود استرسش بیچاره ام کرد

دقیقا من دو ماهه میرم امپول میزنم کف سرم به خاطر ریزش سکه ای واقعا موندم ته اش چی میخواد بشه اما هرچی شد من امسال میرم دیگه نمیکشم امسال به حدی خوندم که اگر یه سال دیگه بمونم میدونم هیچ اتفاقی قرار نیس بیوفته