2777
2789
عنوان

پسری ک سابقه ی دوستی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 65 پست
خب چطور میشه تشخیص داد ک کدوم دستس

تا زیر یه سقف نرفتی هیچ جور من اگه پنج سال براش جنگیدم چون شوهرم بود نمیخواستم زندگیم از هم بپاشه ولی تو فعلا تعهدی نداری پس لزومی نداره زندگیت با شک و دودلی شروع کنی مطمئن باش از اون بهتر هم میاد سراغت

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااین تفاسیر آدم هیچ وقت نباید ازدواج کنه :(

😂👌🏻آره چون روحش در آرامشه ☹️💔نمیدونم برنامه لونا داشته باشین ی دختره ۱۴ساله می‌گفت با دوست پسرم رابطه داشتم حس میکنم باردارم چیکار کنم اوضاع خیلی خیتهه

اگه منظورت اینه ازینایی بوده ک واسه سرگرمی با دخترا بوده و به اصطلاح لاشی بازی :) درمیاورده

دو حالت داره..یا الان دلش سیر شده و دنبال یه چیز جدیه که اتفاقا بیشتر مورد اعتماده

ولی خب ممکنه هم کامل پشیمون نباشه و خب اعتمادم سخت میشه

که اینو خودت با توجه به شناختی که ازش داری باید تشخیص بدی

ولی اگه منظورت اینه که تاحالا با چند نفر بوده ولی به هردلیلی رابطشون ادامه پیدا نکرده ک بنظرم اصلا اشکال نداره

تجربه بوده دیگ..اتفاقا این آدما بیشتر بلدن چجوری با خانما رفتار کنن😑

من میگفتم با کسی ازدواج میکنم که تا حالا با هیچ دختری حرف نزده ولی بعد یه دوران آشنایی فهمیدم اینا اصلا بلد نیستن به یه خانوم چطوری رفتار کنن 

راجب تنوع طلبی هم موضوع جدایی هستش و ربطی به دوستی قبل ازدواج نداره

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

رفتاراش قبل عقدت چجوری بود ؟ب چیزی شک نکرده بودی

قبل عقد همه چی خوب بود کلا همه چی رو رعایت میکرد که من بهش بله بگم بعد ازدواجم نمیتونم بگم دوسم نداشت داشت ولی آدمی نبود که بتونه فقط با من باشه نمیدونم چند سالته ولی من به عنوان یه خواهر که این راه رفته میگم خودت بکش کنار من 18 سالم بود عقد کردم الان 23 سالمه شش سال از بهترین روزای زندگیم رفت اونم کنار یه ادم خودخواه که حاضر نشد بخاطر من یه کوچولو خودش تغییر بده یه سال از عمرت رفته باشه یه هفته بشین غصه بخور گریه کن بعد تموم میشه میره

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز