2777
2789
عنوان

تو بغل بچم تا حد مرگ گریه کردم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3023 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگردم برا دل تو و اون بچه😭توروخدا دیگه جلوش گریه نکن خدا کنه یادش بره

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

الان صورتت رو بشور یه عصرونه بخورین آماده شین تاهواخنک ترشه ببرش پارک بازی کنه ازین حال ومحیط دورش کن شب که خوابید گریه کن 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چی گفته بهت؟ بگو

حالا اگه گفت

انقد بخاطر گفتن حرف حق قطع دسترسی شدم‌که دیگه هیچ شماره ای تو خانواده نمونده باهاش عضو نشده باشم.پس دوست عزیزی که تحمل نظر مخالف نداری ؛ هرچی میگی واسه خودت محترم دیگه‌ هیچ اعتراضی به سخنان گهربارتون ندارم.
اصلن وارد کل کل باهاش نشو. خدا بهت صبر بده عزیزم.

من چیزی نمیگم گلم خودش الکی شروع میکنه تا بچه ها یه چیزی برخلاف میلش انجام دادن فحش و تهمت و همه چی به من میگه. بیخیال دنیا دو روزه ولی کاش خودم شاغل بودم

نکنین اینکارو این غم برای دنیای کوچیک اون خیلی بزرگه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

من چیزی نمیگم گلم خودش الکی شروع میکنه تا بچه ها یه چیزی برخلاف میلش انجام دادن فحش و تهمت و همه چی ...

نمی‌دونم چی بگم گلم. برو پیش مشاوره. شاید اون کمکت کنه. بچه‌هات تو تنش بزرگ میشن و خودتم هیچی از زندگی نمیفهمی.