2777
2789

من خیییلی درسم خوب بوده و کلا پایه ام بد نیست اما به خاطر مریضی نتونستم بخونم و دقیقه نودیم 

الان من موندم و کلی کتاب که برنامه ریزی هم ندارم میخوام توی مدت زمان باقی مونده درس های مهم و ترازآور رو بخونم امسال آخرین سالیه که وقت دارم کنکور بدم و باید تلاشم رو بذارم خواهشا اگه میتونید کمک کنید و بگید کدوم درس ها مهمترند و تست خیز ترند مثلا جامعه دهم و یازدهم و دوازدهم کدوم درساش مهمترند شمایی که همه پایه ها رو خوندید راهنماییم کنید خییلی ناامید و ناراحتم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله  دانشگاه فرهنگیان عاشق معلمی هستم

بله میشه با توجه به افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان بسته به استان بومیتون داره میشه قبول شد و تو این ۱۷ روز باقی مونده یه رتبه معقول برای فرهنگیان کسب کرد بسته به خودتون داره که تو این زمان کم خسته نشین و نا امید هم نشین 

باید تو این زمان بخش های کلیشه ای و پرسوال کنکور سال های قبل رو بخونن 

پیشنهادم اینه که ۱۲ روز مطالعه داشته باشین و چهار روز آخر رو ۴ کنکور آخر رو تحلیل کنین و یک روز قبل ازمون هم مباحث حفظی کتاب ها رو تورق سریع کنین

بله میشه با توجه به افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان بسته به استان بومیتون داره میشه قبول شد و تو این ۱ ...

مرسی از توضیحاتتون ببخشید یه سوال شما مشاور تحصیلی هستید؟ به نظرتون میتونم امیدوار باشم که بتونم تراز بالایی بیارم؟

بله میشه با توجه به افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان بسته به استان بومیتون داره میشه قبول شد و تو این ۱ ...

بله خیییلی امسال میگن افزایش ظرفیت داره استانمون ولی همین دیروز توی یکی از پیج های کنکوری کارنامه های فرهنگیان استانمون رو گذاشته بودن گفتن که همه رتبه بالا میارن و رقابت توی استانمون خیلی سنگینه و چون فرهنگیان استانی شده منطقه ۳ یی ها خیلی تونستند موفق بشند و..... واقعیتش خییلی ناامیدم کردند😭😭

مرسی از توضیحاتتون ببخشید یه سوال شما مشاور تحصیلی هستید؟ به نظرتون میتونم امیدوار باشم که بتونم ترا ...

کارم مشاوره نیست ولی مشاور چند نفری بدم ، 

میشه امید داشت قطعا  یه چیزی رو من خیلی میگم (تا تموم نشده تموم نشده )قطعا اگه این مدت رو خوب بخونین میوفتین جلوی خیلیایی که سه سال درس میخونن همیشه تا دقیقه نود باید جنگید بودن کسایی که تو همچین زمان کمی رشته تاپ قبول شدن 

بله خیییلی امسال میگن افزایش ظرفیت داره استانمون ولی همین دیروز توی یکی از پیج های کنکوری کارنامه ها ...

اینکه دلیل نمیشه خودتو ببازی ، همین که میتونستی نا امید بشی و بندازی سال دیگه ولی ننداختی از خیلیا جلویی

کارم مشاوره نیست ولی مشاور چند نفری بدم ،  میشه امید داشت قطعا  یه چیزی رو من خیلی میگم ( ...

مرسی از دلگرمیتون واقعااا خیلی امیدوارم کردید مرسی فقط یه سوال دیگه شما میتونید برام برنامه ریزی کنید یا نه؟ البته اگه میتونید و مشکلی نداره نمیخوام توی معذوریت قرارتون بدم

مرسی از دلگرمیتون واقعااا خیلی امیدوارم کردید مرسی فقط یه سوال دیگه شما میتونید برام برنامه ریزی کنی ...

تا جایی که بتونم کمکتون  میکنم 

سعی میکنم تا شب نکات و برنامه ها رو براتون بفرستم 

الان هم درخواست دوستی میدم قبول کنین تا کاربریتون رو گم نکنم