2777
2789
عنوان

بعد 5 سال و کاربری های متفاوت...

347 بازدید | 48 پست

دوستان من اولین باره تاپیک میزنم و اینم برای خودم نیست برای دوستم هست و میخواد از نظراتتون استفاده کنه ایشون جدا شدن و بچه ندارن در حال حاضر با آقایی وارد رابطه شدن و تصمیم داشتن مدتی با هم باشن حالا اگه همو پسندیدن شاید فکرای جدی تری هم بکنن، حالا دوسه روزه قهر شدن و مقصر دوستم بوده و آقا خیلی ناراحت شده و گفته چند روز زنگ نزن و پیام نده دوستم میگه بارها گفتم اگه نمیخوای تا ادامه ندیم این چه مدلشه که میگی نه زنگ بزن نه پیام بده؟ 

حالا من میگم حتما ناراحته چند روز تنهاش بزار بعد ببین چی میشه ولی خودش میگه شاید دیگه منو نخواد حالا دوستم میگه چند روز تنهاش بزارم، یا پیام بدم و پیگیر باشم نکنه تنها باشه سرد بشه و عادت کنه نظر شما چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه نکنه تنهاش بزارم چند روز سرد بشه 

اگه حسش واقعی باشه قطعا سرد نمیشه باید به خواسته ادمها تو روابط احترام گذاشت.مخصوصا آقایون که برای حل مساله نیاز به تنهایی دارن

بدبختی اینجاست که؛خوشبختی اونجاست  

اون وقتی گفته نه پیام بده نه زنگ بزن ینی میخواد اشتباه دوستت رو هضم کنه این کار دوستت براش سنگین تموم شده و خواسته ی مدت تنها باشه و بتونه واسه زندگیش تصمیم بگیره خدا رو چ دیدی شاید این تنهایی آقا ب ازدواج با دوستت ختم شد😉

وا جدیدا چه اداها در میارن برا ازدواج ... یه مدت با هم باشیم ببینیم همو میخوایم؟؟؟!!!! اگر بخواد رسماً و مستقیما  و با خانواده میاد جلو... اما اگر همچین چیزی گفته( یه مدت با هم باشیم ببینیم چی میشه) یعنی اگر بدون اطلاع خانواده و قایمکیه پس الکی و برا سو استفاده است چون اگر واقعا قصدش ازدواج باشه همین آشنایی هم باید زیر نظر خانواده باشه تا حضور و اطلاع خانواده ها جلو هر نوع سوء استفاده احتمالی رو بگیره... به نظرم کلا فراموشش کنه احتمالا کلا یه کیس جدید پیدا کرده که الان گفته نه زن بزن نه پیام