2777
2789

عزیزم چرا میخای فرصت بدی به کسی که یبار تنهات گذاشته و میدونه چجوری حالت رو بد کنه اینو یادت باشه هرچی که رفته گذشته قراره آینده روشنی بسازی❤

اتاق روانشناس امن ترین ملجا برای خستگان است⛓      «در همه چیز زیبا باش!دوستی ات٬عشقت٬اخلاقت٬رفتارت حتی در دوری زیبا باش🌱🌵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس ششمم قویه ولی بیا یه شعر برات بگم اونکه رفته دیگه هیچ وقت نمیاد اما بخوام بازش کنم میاد ولی تو اهمیت نده چون رفته دوراشو زده خوشگدرونیاشو کرده و بازم فرصت پیش بیاد بازم میره اینو در قالب شوخی گفتم ولی جدی بگیر

عزیزم چرا میخای فرصت بدی به کسی که یبار تنهات گذاشته و میدونه چجوری حالت رو بد کنه اینو یادت باشه هر ...

عزیزم یه چیزی هم به من بگو همسرم نقطه ضعفم می‌دونه هر بار تا لب مرگ اذیت میشم ولی میمیرم براش 

عزیزم یه چیزی هم به من بگو همسرم نقطه ضعفم می‌دونه هر بار تا لب مرگ اذیت میشم ولی میمیرم براش 

بشین منطقی باهاش صحبت کن یا ناز کن مثلن بخودت برس بگو چون اینکارو باهام کردی نمیام پیشت یا نمیزارم بیای پیشم خودش ادم میشه کلا مردا وقتی باهوشن دعوا کنی بعدش به خودت برسی به غلط کردن میوفتن😂

ولی اصن باهاش لج نکن و عین خودش نباش چون میشه نفت رو اتیش

اتاق روانشناس امن ترین ملجا برای خستگان است⛓      «در همه چیز زیبا باش!دوستی ات٬عشقت٬اخلاقت٬رفتارت حتی در دوری زیبا باش🌱🌵