2777
2789
عنوان

مشاوره آنلاین بیمه عمر

59 بازدید | 5 پست

دوستان برای بیمه می خوام مشاوره آنلاین بشم بهم فرزانه کریمی معرفی کردند هر چقدر ایسنتا رو میگردم پیداش نمی کنم کسی ایشون می شناسه آیدی اینستاگرام فرزانه کریمی بیمه کسی داره ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جوره به درد می خوره بچه من پول بخواد خاله عمه اش بهش نیمدند چه برسه شمای که الان میگی بدرد نمی خ ...

به هیچ دردی نمیخوره ...خیلیم ساده هست حساب کتابش ...اقتصاد ایران از نوع لحطه ای انی هست و رکود تورمی ...در این شرایط مثل امسال میزان تورم تقریبا ۴۰ درصده ..کلا میزان تورم ایران همیشه دورقمی هست ..بنابراین شما هرچقدر پول نقد بابت بیمه عمر پرداخت کنی در دراز مدت ارزشش به صفر میل میکنه ...یعنی بچه شما بشه ۱۸ سالش...۶ میلیارد پول هیچی هست ..هیچی ..قرار نیست عمه و خاله وظایف شما رو ایفا کنن که ..خوددانید ولی بیمه عمر بسیار غلطه اون پول باید سرمایه گذاری بشه 

به هیچ دردی نمیخوره ...خیلیم ساده هست حساب کتابش ...اقتصاد ایران از نوع لحطه ای انی هست و رکود تورمی ...

تو همین لحظه انی فرض کن بچه من توی فوتبال باش اسیب ببینه رباط پاره کنه هزینه عملش بشه 20 میلیون اتفاقی که برای پسر همسایه مون افتاد ، دقیقا همونایی که بهش گفته بودند بیمه به درد نمی خوره میگن ما نمی تونیم بهت کمکی بکنیم ، حالا اگر بیمه داشت 20 میلیون هزینه رباط پاش میدادند ، من می خوام اینده نگر باشم تا خوش خیال بااین وضضعیت گرونی تورم کشور