2777
2789
عنوان

بله برون ی جشن واجبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 28 پست

نگاه کن خواهرم

مردم خودشون یه سری جشنای مسخره زیاد کردن که کادو بیشتر جمع بشه. زنداییم عید عروسشو برداشت رفت خون فامیلا که به هوای عید دیدنی به عروسشم کادو بون.

یا خیلی چیزای دیگه 

مهم خودتونید. من ک سرو تش رو با نهایت یه عقد و جشن مختصر هم میارم.

توو این گرونی آدم نمیتونه تکون بخوره 

آدمیت مُرده بود؛ گرچه آدم زنده بود.. کاربری سوم🤙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه جشن عقد و عروسی داریم ..دوستم میگ بله برون چرا نگرفتی و باید فامیلا بیان دست بزنن شیرینی بخورن 😕 ...

چ شهری هستید؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
سلام عزیزم.ن متاسفانه

خدا شفاش بده 😥

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
نه جشن عقد و عروسی داریم ..دوستم میگ بله برون چرا نگرفتی و باید فامیلا بیان دست بزنن شیرینی بخورن 😕 ...

خب مراسم عقد و عروسی رو باهم میگیرین یا جدا؟

فکر کنم یه رسمی هست برای عروس لباس و حلقه و اینا میبرن

دوست عزیز!اگه ناراحتت کردم نبخش! تازه خوبم کردم  ‌       تیکر عروسیمه
خدا شفاش بده 😥

ممنونم ان شاء الله

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خب مراسم عقد و عروسی رو باهم میگیرین یا جدا؟ فکر کنم یه رسمی هست برای عروس لباس و حلقه و اینا میبرن

نه جدا میگیریم .میخایم عقد کنیم حدود یماه دیگ ..این هفته هم خریدارو میکنیم ..ولی چیزی ب اسم بله برون نبود انگار .

نه بابا 

بیخیال 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت