2777
2789
عنوان

مادر بودن و کار کردن

117 بازدید | 6 پست

سلام مامانا. حالتون چطوره،؟ من یه مشورت میخوام. من خیلی در زمینه کار پیدا کردن فعال بودم. البته فقط فعال بودم. ولی نتونستم کاری که با شرایطم سازگاره پیدا کنم. تو رشته خودم خیلیییی مهارت کسب کردم. اما تو هر قسمتیش یا به بن بست میخورم چون خیلی اشباعه یا دلسرد میشم. جدیدا هم به این نتیجه رسیدم مسئولیت تربیت فرزندم با منه. و تا نذارمش مهد خیالم راحت نیست که برم سر کار. قبلا راااااحت میذاشتمش پیش مامانم. اما الان دیدم عوض شده. چند ماه یه نرم افزار مربوط به رشته ام رو تدریس میکردم خیلی هم خوشحال بودم. اما عجیب نسبت به اونم سرد شدم. علتش چیه به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم نمیدونم بچت چن وقتشه

آیانیازجدی میبینی بری سرکار؟؟

یافقط بخاطرعلاقه

بچت اگه زیر۳ساله به هیچ وجه ترکش نکن

هیچ کس نمی تونه جای مادر براش پرکن

بخشی ازشخصیت بچه ازنوزادی شکل میگیره

اون بیرون کسانی هستند که شغل شمارو جای شمارو پرکنن

اما برای بچت ،هیچ کس نمی تونه مادربراش باشه

واون موهبت ولطافت وازش دریافت کنه

سلام عزیزم نمیدونم بچت چن وقتشه آیانیازجدی میبینی بری سرکار؟؟ یافقط بخاطرعلاقه بچت اگه زیر۳ ...

ممنون از جوابت خواهرم. بچم پنج سالشه. پارسال گذاشتمش مهد. دوباره بعد از کرونای امیکرون برداشتمش. تیر ماه می خوام بذارمش. از نظر روحی واقعا نیاز دارم. ولی دلم نمیخواد هررررر روز برم. چند روزه هم بخوام برم نمیشه. نمیدونم