2777
2789

من پنج هفته و شیش روز رفتم سونو گفت کسیه زرده معلوم اما جنین نه الان دوباره دو هفته دیگ ک میشم هفت هفته سه روز میخام دوباره برم بنظرتون برم یا زوده تو هفت هفته و سه روز  نشون میده دیگ قطعی ؟

بعد جای نگرانی نیس خانوما

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن واسه منم همینجوری بود دفه بعد ک رفتم قلبش تشکیل شده بود

شما کی رفتین من هفت هفته برم معلوم میشه

خیلی زود رفتی الانم بزار هشت هفته صدای قلبشم هم میشنوی 

هفت هفته یه روز برم معلوم نمیشه بنظرتون 

من دیروز برای اولین بار رفتم و صداشو شنیدم ولی دکتر سونو به سختی صدا رو شنید گفت خیلی زود اومدی. دقیقا روز اول هفته 7 یود   ولی سونو گفت 6 هفته هستی   اما خداروشکر صداشو شنیدم 😍شما هم صبر کن بشی اول 8 بعد برو   که صداش راحت شنیده بشه   

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
من دیروز برای اولین بار رفتم و صداشو شنیدم ولی دکتر سونو به سختی صدا رو شنید گفت خیلی زود اومدی. دقی ...

اخی😍 پس من بازم دیرتر برم نه

اخی😍 پس من بازم دیرتر برم نه

اره بزار قشنگ هفته 7 پر بشه بری 8هفته   دکتر سونو گفت  زوده  خیلی گشت تا صدا رو شنید   انگار به خاطر دل من صدای قلب شنید😄

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
اره بزار قشنگ هفته 7 پر بشه بری 8هفته   دکتر سونو گفت  زوده  خیلی گشت تا صدا رو ...

8هفته دیگ کاملا مشخص میشه؟

منم صبر ندارم اینقد دلم میخاد زود بشونم صدا قلبشو ولی دیرتر برم بهتره😅

8هفته دیگ کاملا مشخص میشه؟ منم صبر ندارم اینقد دلم میخاد زود بشونم صدا قلبشو ولی دیرتر برم بهتره😅

اره من دیروز از استرس مردم. دکتر بهم گفت وای تو که خودت ضربان قلبت شده 140😄😄😄   8 که بری خیالت راحت تره. اما اگر خدای نکرده بازم نشنیده   دوباره هم وقت داری نگران نشی     ولی مطمئن باش 8 میشنوی. اروم میشی     من کلا نمیدونستم وضعیتش چجوریه برای همین زودتر رفتم  

اره من دیروز از استرس مردم. دکتر بهم گفت وای تو که خودت ضربان قلبت شده 140😄😄😄   8 که بر ...

شما اولین بارداریتونه چند هفته این الان؟

اها مرسی راس میگی دیرتر برم بهتره ک مجبور نشم دوباره برم باید صبرررررر کرد😄