من پنج هفته و شیش روز رفتم سونو گفت کسیه زرده معلوم اما جنین نه الان دوباره دو هفته دیگ ک میشم هفت هفته سه روز میخام دوباره برم بنظرتون برم یا زوده تو هفت هفته و سه روز نشون میده دیگ قطعی ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دیروز برای اولین بار رفتم و صداشو شنیدم ولی دکتر سونو به سختی صدا رو شنید گفت خیلی زود اومدی. دقیقا روز اول هفته 7 یود ولی سونو گفت 6 هفته هستی اما خداروشکر صداشو شنیدم 😍شما هم صبر کن بشی اول 8 بعد برو که صداش راحت شنیده بشه
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
اره بزار قشنگ هفته 7 پر بشه بری 8هفته دکتر سونو گفت زوده خیلی گشت تا صدا رو شنید انگار به خاطر دل من صدای قلب شنید😄
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
اره من دیروز از استرس مردم. دکتر بهم گفت وای تو که خودت ضربان قلبت شده 140😄😄😄 8 که بری خیالت راحت تره. اما اگر خدای نکرده بازم نشنیده دوباره هم وقت داری نگران نشی ولی مطمئن باش 8 میشنوی. اروم میشی من کلا نمیدونستم وضعیتش چجوریه برای همین زودتر رفتم