2777
2789

🦋🦋﷽🦋🦋

🦋اولین ســـــلام صبــحگاهے تقـــدیم به ســـــاحت قدســـــے قطب عالــم امکان حضـــرت صاحـــب الـــزمان(عج)🦋

🦋💐🦋💐🦋💐🦋💐🦋

🦋🌺السَّلامُ علیڪَ یا بقیَّةَ اللهِ

یا اباصالحَ المَهدي یا خلیفةَالرَّحمن و یا شریڪَ القران

ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدے و مَولاے الاَمان الاَمان🌺🦋

🦋💐🦋💐🦋💐🦋💐🦋

🌹#سلام_بر_حسین_ع 🌹

🦋🌺 الْسَلاٰمُ عَلَيْكَ يَا أبا عَبْدِ اللهِ وعلَى الأرواحِ الّتي حَلّتْ بِفِنائِكَ ،  عَلَيْكَ مِنِّي سَلامُ اللهِ أبَداً مَا بَقِيتُ وَبَقِيَ الليْلُ وَالنَّهارُ ، وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهْدِ مِنِّي لِزِيَارَتِكُمْ ،السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکه ۱۶ تومن دلار ۳۳ تومن 🥲🥲 مستاجرا داغون و بدبخت  گرونی بیداد

ان شاءالله با ظهور آقا،عدل تو دنیا برقرار بشه🙏🙏💚

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
تا آقا نیاد..هر روز بدتر خواهد شد 

دیروز همسایمون از غصه اینکه خونه متناسب با بضاعتش پیدا نکرد

شب خوابید و صبح بیدار نشد

سکته کرد !

دیگه چی باید بشه تا بیاد؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

دیروز همسایمون از غصه اینکه خونه متناسب با بضاعتش پیدا نکرد شب خوابید و صبح بیدار نشد سکته کرد ! ...

همه باید فریاد بکشن که بیاد نه فقط قشر فقیر ...

باید مردم به اضطرار برسن ...

یعنی هر جا میرن با بغض بگن آقا بیا خسته شدیم...

❤❤❤
همه باید فریاد بکشن که بیاد نه فقط قشر فقیر ... باید مردم به اضطرار برسن ... یعنی هر جا میرن با بغ ...

یعنی فقرا باید بمیرن تا شاید شکم سیران به اضطرار دربیان

اونا که هیچی از فقر نمیدونن

این عین بی عدالتیه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

سکه ۱۶ تومن دلار ۳۳ تومن 🥲🥲 مستاجرا داغون و بدبخت  گرونی بیداد

سلام عزیزم صبحتون بخیرونیکی چاره همه مشکلات مافقط ظهورآقاامام زمانمون هست.

#مولاجانم

🌹ای منجی رودهای سرگردانی
تعمید جهان درغضبی طولانی...

🍃الساعه بیا عزیز من؛الساعه
دنیای بدی شده خودت میدانی...

✧════•❁❀❁•════✧
ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـلْ لِوَلـیِـڪْ ألْـفَـرَ

یعنی فقرا باید بمیرن تا شاید شکم سیران به اضطرار دربیان اونا که هیچی از فقر نمیدونن این عین بی عدا ...

همه باید صدای استغاثه  شان بلند شه...

تا مردم نخوان هیچی درست نمیشه ...

همون جوری که الان همسایه از همسایه خبر نداره همه فقط واسه خانواده خودشون تلاش میکنن

❤❤❤
یعنی فقرا باید بمیرن تا شاید شکم سیران به اضطرار دربیان اونا که هیچی از فقر نمیدونن این عین بی عدا ...

عزیزم مشکلات وفقرازهمیشه بوده مربوط به زمان ماتنهانیست اگه همه آدماایمان وتقواداشتن اوضاع این نبودازمسئولین گرفته تاخودمردم بهم ظلم میکنن ونسبت بهم انصاف نداریم خداخودش توقرآن گفته افرادثروتمندبایدبخشی ازثروتشون روصرف فقراکنن تافقیری نباشه وعدالت برقرارباشه ولی متاسفانه هرکسی فقط بفکرخودش هست .

متاسفانه ماخودمون وجامعه روبراظهورآماده نمیکنیم هرکسی سرگرم زندگی خودش هست یادمون رفته امام زمانی هست که گره همه مشکلاتمون بدست خودش بازمیشه واقعاامام زمان مظلوم هستش.