الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گل گفتی من میدونم درمونم همینه ولی بازم تلاش نمیکنم😔
بخواه از خدا نماز شب بخوان دعا ابوحمزه مثالی سرچ کن با ترجمه و صوت بعضی جاها ترجمه میکنه سماواتی. عالیه. فقط راه آرامش خداست روح آدم مثل جسم غذا میخواد پس حتما تلاشتو بکن
ان شاءالله. اربعین امسال مامان میشم. برام دعا کنید. شش ساله منتظرم. التماس دعا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
هیچکس آرامش مطلق نداره... هرکی بگه دارم دروغه... بالاخره زندگی بالا و پایین داره، ولی خب من از زندگیم راضیم با وجود همه ی پستی و بلندی هاش، که تو 7 ماه داداشم و پدر بزرگامو پسرمو از دست دادم،ولی بازم دارم به زندگی ادامه میدم، قسمت منم این بوده، از وقتی یکم فهمیده شدم،دیگه آرامش کامل نداشتم... دقیقا از 7 سالگی که همه دم مدرسه باباهاشون میومد دنبالشون من تنها میرفتم خونه....ولی خب خداروشکر 5 ساله ازدواج کردم و بخاطر وجود همسرم یه آرامش نسبی دارم...
خب دیگه باید این آرامش همیشگی کنی گناه نکنی. طوری باید زندگی کنی اگر گناه کوچیک کردی عذاب وجدان شدید بگیری استغفار کنی اون لحظه است که اگر عذاب وجدان بگیری یعنی خدا میخوادت در خونش باشی دوستت داره دوست ندارم بری. وای به روزی که غرق گناه بشیم که انگار نه انگار.
ان شاءالله. اربعین امسال مامان میشم. برام دعا کنید. شش ساله منتظرم. التماس دعا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.