2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونستم پریودم ولی روم نمیشد بگم 

هم زمان سرماخوردم اسهال شدم روم به دیفال 

بردنم دکتر 

پرسید خونی یا نه 

گفتم اره بعد هیچچ نگفت دارو هم نوشت چون سرماخوردگی عادی بود عفونی نبودم 

مامانم گفت عع اقای دکتر این میگه خونی ینی خطرناکه 

دکتر گفت ععه خانوم ببر خونه ازش بپرس میفهمی 

😄😅نگو من قاط زده بودم 

مامانم بعدش ازم پرسید 🙈

سر کلاس نقاشی با معلم مرد یهو دستام شروع کرد به لرزیدن و عرق کردم شدید،ترسیدن ردم کردن برم خونه

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟

خونه اقاجونم بودم زنگ زدم ب مامانم گفتم خون دیدم چ کنم نمیدونستم چیه و باید چیکار کنم اونم گف فورا بیا خونه منم از استرس دمپایی پدربزرگمو بجا کفش پوشیدم رفتم خونه🤐

تا چندروزم گریه میکردم ک وای این چ بلایی بود سرم اومده 

نوارم بلد نبودم بزارم چسبشو نمیکندم وقتی میخواستم راه برم محکم کش شلوار و شورت رو میگرفتم ک چیزی نیوفته😂🤦‍♀️

فک نکنم تباه تر از من وجود داشته 😂🤦‍♀️

8 سالم بود رفتم گفتم به مامانم همین

چه کوچولو بودی

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟