2777
2789
عنوان

کی شوهرش ی قهرمانه ؟؟؟؟

311 بازدید | 23 پست

همسایمون موش اومده خونشون شوهرش نیست تا حالا دوس تا مرد همسایرو برده بگیرن براش .الانم میترسن خونه نمی رن .بعد صداش میومد میگفت فردا میگم پسر فلانی بیاد بگیرع 

داداش منو میگفت .بعد داداش من می ترسه بسیار 😂😂 کلا داداشم می ترسن از این جور چیزا .اونیکی داداشم اومده بود پایین بخوابه سوسک دید جاشو برداشت فرار کرد بالا بخوابه .بعد جالبه خیلی ادعاشون میشه .قد بلند و چهار شونشن بعد بزرگه اصلا فوبیای ملخ داره همیشه آبجیمو صدا می کنه براش بگیره بندازع بیرون .😁😁 قیافشون اونموقعه خیلی خنده داره .بعد داشتم فک می کردم بنده خدا زن آینده ای اینا ... دلشو به چی خوش کنه .بعدشم دعا کردم خدا ی شوهر قهرمان بده من نترسه از این جور چیزا ... کیا شوهرشون می ترسه ؟و کیا نمی ترسه ؟خاطره از خنده داریم داشتین بگین بخندیم در این مورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا 

چه ربطی داشت 

زنگ بزنه آتش نشانی میان میگیرن 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

الان همه مرداقهرمانن

چون به جای سرو کله زدن و جنگیدن با جکو جونورا با گرونب و تورم میجنگن جلو زن و بچسون سرمنده نسن

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

خونه ما موش اومده بود همسرم زنگ زد مامانم بیاد بگیرتش😑😑

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!