2777
2789
عنوان

کی شوهرش ی قهرمانه ؟؟؟؟

318 بازدید | 23 پست

همسایمون موش اومده خونشون شوهرش نیست تا حالا دوس تا مرد همسایرو برده بگیرن براش .الانم میترسن خونه نمی رن .بعد صداش میومد میگفت فردا میگم پسر فلانی بیاد بگیرع 

داداش منو میگفت .بعد داداش من می ترسه بسیار 😂😂 کلا داداشم می ترسن از این جور چیزا .اونیکی داداشم اومده بود پایین بخوابه سوسک دید جاشو برداشت فرار کرد بالا بخوابه .بعد جالبه خیلی ادعاشون میشه .قد بلند و چهار شونشن بعد بزرگه اصلا فوبیای ملخ داره همیشه آبجیمو صدا می کنه براش بگیره بندازع بیرون .😁😁 قیافشون اونموقعه خیلی خنده داره .بعد داشتم فک می کردم بنده خدا زن آینده ای اینا ... دلشو به چی خوش کنه .بعدشم دعا کردم خدا ی شوهر قهرمان بده من نترسه از این جور چیزا ... کیا شوهرشون می ترسه ؟و کیا نمی ترسه ؟خاطره از خنده داریم داشتین بگین بخندیم در این مورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر قهرمان چشم میخوره تو سایت ،موش میشه خودش😁

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

وا 

چه ربطی داشت 

زنگ بزنه آتش نشانی میان میگیرن 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

الان همه مرداقهرمانن

چون به جای سرو کله زدن و جنگیدن با جکو جونورا با گرونب و تورم میجنگن جلو زن و بچسون سرمنده نسن

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

خونه ما موش اومده بود همسرم زنگ زد مامانم بیاد بگیرتش😑😑

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!