2777
2789
عنوان

دارو خوردن توباردای

71 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من دوساله قرص قلب پرانول ده میخورم و قرص پنتوپرازول که یه قرص ناشتا واسه مشکل معده هست و ب هیچ عنوان نمیتونم کنار بزارمشون واز دکتر زنان سوال کردم گفت داروهایی میخوری مشکلی برا بارداری ندارن ولی خودم خیلی دلشوره میگرم میگم نکنه چیزی بشه میخاستم ببینم کسی تو بارداری این دوتا قرص مصرف کرده 

وخدایی که برایم کافیست    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر 11 سال درس خونده میگه مشکلی نداره میای از نی نی سایتیا میپرسی تا خیالت راحت شه؟ 

دیگه اینم یه فکری که همش میادتو سرم مخیوا م از تجربه دوستان نینی سایت هم بدونم

وخدایی که برایم کافیست    

بهتره پنتوپرازول با احتیاط مصرف بشه  ولی مصرف پرونال ضرری نداره

یه چند روز امتحان کردم گفتم شاید بتونم دیگه نخورم ولی از درون معده م داش  اتیش میگرفت

وخدایی که برایم کافیست    

یه چند روز امتحان کردم گفتم شاید بتونم دیگه نخورم ولی از درون معده م داش  اتیش میگرفت

سعی کن با پرهیز کردن و مراعات کردن معدتو خوب کنی دارو نخوری 

چارش سیب رنده شده عسل و عرق نعنا هست خیلی زود جواب میگیری ۱۰ روز بخور 

حتما خوب میشی

البته باید پرهیز داشته باشی 

تنقلات غذاهای تند و محرک ادویه 

نوشابه و موادنگهدارنده و سس بیسکوییت فست فود حذف کن قول میدم خوب بشی

الحمدلله رب العالمین ...
سعی کن با پرهیز کردن و مراعات کردن معدتو خوب کنی دارو نخوری  چارش سیب رنده شده عسل و عرق نع ...

ببخشید که دوباره سوال میکنم همه را باهم قاطی کنم و بخورم و خیلی ممنون وقت گذاشتی و سوالم جواب دادی من سه ماه تمام پرهیز غذایی بودم از چای گرفته تا هر غذایی که ادویه داشت ولی جواب ندا و فقط با همین قرص حالم خوب میشد ومنم دیگه از فکر درمانش در اومدم

وخدایی که برایم کافیست    

ببخشید که دوباره سوال میکنم همه را باهم قاطی کنم و بخورم و خیلی ممنون وقت گذاشتی و سوالم جواب دادی م ...

نه دوره درمان معده طولانی هست 

مثلا وسط غذاخوردن آب نخور آب سرد نخور کلا استرس و فشار عصبی را از خودت دور کن استراحت خیلی مهمه

شما پرهیز کن مراعات کن حتما خوب میشی 

الحمدلله رب العالمین ...