2777
2789
عنوان

کرم پودر خوب معرفی کنید

96 بازدید | 11 پست

بچه ها یه کرم پودر میخوام پوشش دهیش خوب باشه ونماسه وقیمت مناسبیم داشته باشه

پوستم خشکه هر کرم پودی تاحالا خریدم رو پوستم ماسیده و زشت شده

کسی اگر میدونه حتما بگه بهم

منم پوستم خشکه  مک میزنم

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسیده شدن کرم رو پوستت بیشتر مربوط به پوستت میشه نه کرم 

پس چیکار کنم؟؟زیاد پوستم انگار کرم واینجور چیزا قبول نمیکمه حسرت اینایی رو دارم که صبح آرایش میکنن تا شب آرایششون تکون نخورده

چند سال پیش مای یه مدت زدم که خوب بود اما گفتن لک میاره دیگه نزدم😕😕

رو پوستت مدت طولانی میشینه؟؟

بله وای من قبلش ابرسان و پرایمر هم میزنم

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
مرطوب کننده میزنم گلاب گاهی اسپره میکنم گاهیم بخور میدم

ببین تو پوستت ابرسان میخواد ابرسان مخصوص پوستت رو بگیر بعد اینکه هفته ای یکی دو بار هم اسکراب کن پوستتو