2777
2789
عنوان

چرا اسم پسر اینقد کمههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8904 بازدید | 554 پست
داشته باشین دلیل نمیشه البته اون اسامی هم قشنگه خودتون انتخاب کردین ان شاالله عاقبت به خیر بشن 

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت . من اسم همسرم حسن برادرشوهرام حسین و علی داداشم محمدمهدی و برادرزاده همسرم محمد هست برا همین همسرم حاضر نمیشه تکراری بگیریم وگرنه خودم محمد دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت . من اسم همسرم حسن برادرشوهرام حسین و علی داداشم محمدمهدی و برادرزاده همس ...

خواهش میکنم گلم کلا دعای من واسه همه همینه خصوصا بچه ها😍 خانواده شمام بدتر از خانواده ما هستن هر چی اسم خوب بود و قبلا برداشتن😅

ترکیبی بذار مثل محمدصالح، محمدامیر، محمد جواد

محمد جواد داریم . امیر محمد هم خوبه به همسرم پیشنهاد میدم قبول نمیکنه . ممنون عزیزم به خاطر راهنماییتون ان شاءالله به همه ی خواسته هاتون برسین

ونداد 

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یزدان کا خیلی قدیمیه والا تو روستامون اسم چن تا پیرمرده

😂😂😂😂😂😂

اولین باره این چیز رو میشنوم اسم مگه قدیمی میشه؟؟؟!!!!!

شاید اسم هایی مثل هاجر .گلثوم .شاپری سنگین باشه و قشنگ نباشه ولی اسم که قدیمی نداریم

پدر پدر بزرگم اسمش شهاب بود 

خوب بچه هایی گه اسم هایی مثل اوین و سورن و ... دارن یه روزی پیر میشن و بعد اون موقته بچها های اون نسل نباید بزارن ؟؟

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘