2777
2789
عنوان

به بابام پیام دادم +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 54 پست
خیلی دوسش دارم 🥺😭 دنیامه ولی سنش داره میره بالا کمر درد و پادرد میگیره نمیتونه کار کنه 😭

مگه ۵۰ نیستن؟ هنوز میانسال جوونه که

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم میره باشگاه فوتبال بازی میکنه ، بعد دیروز باهم رفتیم دریا که تو ساحل بدوعه

بابام با یه ذوقی نگاه میکرد که داداشم داره تلاش میکنه 🥺😍

منم خیلی درسم خوبه تموم تلاشمو میکنم همیشه دانش اموز زرنگ مدرسم 

خدا باباتو برات نگه داره اسی . اشکم در اومد... افرین به تلاش و غیرتشون.... خدا عمر با عزت هزار ساله بهشون بده بده...

اسی جون سعی کن بهش فشار نیاری.  یکم ک  بزرگ تر شدی یه هنری یه کاری برای خودت جور کن بذار خوشحال بشن.‌  مثلن برو آرایشگری .شیرینی پزی. ‌خیاطی. ‌حتا تابستون هم میتونی بری.‌ 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

قدر باباتو بدون که تو این سن بازم ننشسته و واستون زحمت میکشه... کاش بابای منم مث شما بود البته ما که ازدواج کردیم و خودمون خونه زندگی داریم

اما پدر من از 40 سالگی نشست و کار نرفت الان حدود 4 ساله. و یه جورایی با مامان بدبختم لج کرده. خیلی دلم بحال مامانم میسوزه. اینقدر هم همه چی گران شده و اوضاع مالی شوهرمم زیاد خوب نیس با اینکه بنده خدا روز و شب کار میکنه. وگرنه خیلی دلم میخاست میتونستم یه کمکی هرماه ب مامانم کنم

خدایا زندگیمو به تو سپردم. خودت کمکمون کن. من و همسرم خودت میدونی چقد سختی کشیدیم بهم رسیدم پس بزار زندگی کنیم کنار هم ب پا هم پیر شیم. 🙏🙏❤️❤️ اونقدر عاشقشم که خدایا حتی فکر جداییش داغونم میکنه یه ساعتم نمیتونم بدون شوهرم. میدونی که نفس و زندگیه منه 💕.😭 خدایا خودت کمک کن که عاقبت ب خیری باشه زندگیمون. 😔🙏      تو زندگیمون خیانت و جدایی و تلخی پیش نیااااد ازت خواهش میکنم نگاه مهربونتو از زندگیمون نگیر 😔😔🙏       الهی آمین 😔😭🙏🙏🙏🙏
قدر باباتو بدون که تو این سن بازم ننشسته و واستون زحمت میکشه... کاش بابای منم مث شما بود البته ما که ...

امیدوارم اوضاع شما هم رو به راه بشه و دلتون شاد 🥰❤️