2777
2789

سلام آبجیا   اگه تجربه درباره‌ی خرید  اتو مخزن دار یا اتو بخار دارید ممنون میشم کمکم کنیدبنظرتون اتو مخزن دار خوبه یا اتو بخار معمولی وچه مارک

(حَسْبُنَا اللهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ)

ویداس

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

سلام ما جد و آبادمون فیلیپس گرفتیم😁😁

عالیه

۳ تا حاجت مهم دارم، خیلی مهم....اگه امضامو دیدی برام ۳ تا صلوات بفرست، از خدا میخوام بحق امام حسین این صلوات هارو درحق آرزوهای خودتم براورده کنه....❤کاربری دومه🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتو بخار من فیلیپس مخزن دار نیست. بنظرم اگه خیلی با اتو کار میکنی و لباس های زیادی اتو میکنی مخزن دا ...

نه زیاد اتو نمیکنم در حد شال لباس فرم بچه ها 

من پارس خزر دارم عالیه مدل ۷۰۲ با پاناسونیک خواهرم برابری میکنه فقط من کلا اتو بخار دستی دوست ندادم ...

من نظرم اول اتو پرس بود ولی پیشمون شدم مثل این که  اونایکه دارن زیاد استفاده نمی‌کند کنارش اتو کوچک هم داشته باشی

من نظرم اول اتو پرس بود ولی پیشمون شدم مثل این که  اونایکه دارن زیاد استفاده نمی‌کند کنارش اتو ...

منم با این حرفها خام شدم اتو دستی گرفتم درست بعد از اون یکی از دوستام کفت چند وقتا اتو پرس دارم اصلا اتو دستی ندارم حتی دختر ۹ سالم هم صبح پا میشه خودش مقنعه راحت اتو میکنه خودش لباسش اتو میکنه