2777
2789
عنوان

ای خدا دوباره نه دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 33 پست
۵ سال فقط اقدام بقیش که از سال ۹۳ عمل کردم و غیره بماند...

عمل چی کردی مشکلت چیه  چند سالته 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

دو تا پیشنهاد دارم 

حتما به یک مرکز ناباروری مراجعه کنید پزشکان متخصص اونجا بخاطر تجربه بالایی که دارن بهتر میتونن کمک تون کنن ‌‌ . 

دوم با این شماره تماس بگیری ، حاج آقا میرزایی متخصص طب و متافیزیک اسلامی ، چند وقت پیش دیدم تو اینستاگرام در این مورد مطلب گذاشته بود 

۰۹۱۰۲۸۵۸۵۸۱

metaphysic_eslami

رفتیم هیچ مشکلی نداریم تا اوندفعه رفتیم جایی دیگه گفت شوهرم یکم تحرک اسپرمش کمه همین که داره قرص میخ ...

ایشالا تاپیک بعدیت بیای خبر بارداری و بدی

ولی دلم گرفت تاپیکت و دیدم چون من بچه نمیخاستم و وقتی فهمیدم حامله م تا چند وقت گریه میکردم حتی خاستم بندازمش

عدالت خدا کجاست به یکی ک آرزوش و داره بچه نمیده و به کسی ک زندگیش خوب نیست و شرایط بچه رو نداره میده،بازم شکرش

همین الان تو یه تاپیک داشت از دردسر بچه حرف میزدن میگفتن بچه اله بچه بله خدایا حکمتتو شکر😧😳

هییی خواهر بعضیا بچه نمیخوان متنفرن بچه دوتا دوتا میده و منی که با یکیشم راضیم نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
میده صبر داشته باش حتما یه حکمتی توشه گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی

پس کی داره میشه ۳ سال درسته سنم کمه اما خب همسنام همه مادر شدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم 2سال تو اقدام بودم دارو و عکس رنگی و ای یوای توشهر خودمون نشد وگفتن آی وی اف....رفتم یزد گفت لاپراسکوپی، بخاطر سفر مشهدمون گفتم میرم دوهفته دیگه میام...ازمایشاهمه رو انجام دادم...بعد از سفر مشهد پریود نشدم و فهمیدم باردارم

فقط بگم تنها ماهی بود که استرس بارداری نداشتم احساس کردم مشکلم مشخص شده و باید برم یزد و3ماه بعدش صبر کنم

که خداروشکر حل شد

توکل به خدا کن و از امام رضا کمک بگیر استرستم کم کن زندگیت کن ان شاالله که نتیجه بگیری این ماه

علائم بارداری و پریود یکیه.منتها فکرمیکنی داری میشی و هیچوقت نمیشی🙃

کی من از این شانسا دارم نیستم  مشخصه پریودی اخه یهو اومد سراغم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم 2سال تو اقدام بودم دارو و عکس رنگی و ای یوای توشهر خودمون نشد وگفتن آی وی اف....رفتم یزد گفت لاپ ...

خدایا شکرت منم رفتم امام رضا اون ماه پریود نشدم همشم دعا میکردم میگفتم امام رضا حاجتمو داده ولی‌پوچ هیچ  هنوزم التماس امام رضا رو میکنم  میگم پس چی شد اما هی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگو قربونت برم اینجوری ایشالا از اون نینیایی که همه صورتشون لپه خدا نصیبت کنه

فدات مرسی برام دعا کن❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40