2777
2789
عنوان

کسی هست تعبیر خواب بلد باشه

84 بازدید | 4 پست

من یه خوابی دیدم (چند شبه تقریبا دارم میبینم و معمولا خواب هام نشونی از اینده ان) اما تعبیرش و نتونستم تو گوگل پیدا کنم

اگر کسی تعبیر خواب بلده بگه لطفا😢😢

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 
بگو

من چند شبه خواب میبینم از چند نفر فرار میکنم

شب اخر خواب دیدم موقع فرار یکی اومد پیشم ، بهم گفت ک گلدون منو بهم بده ، منم یکی از گلدونا رو دادم

بعد که اومدم بابام بهم گفت که اون مرد ، مُرده بود

در حالی ک وقتی گلدون و بهش میدادم نمیدونستم مرده

و اینکه تو گلدون هم گل بود ، دقیق یادم نیس اما فکر کنم رز قرمز بود

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبختی و موفقیت بزرگ 

واقعا؟خیلی نگران بودم کمی خیالم راحت شد 

مرسی😍